NE MOGU DA SHVATIM ZAŠTO JE TO URADILA: Otac Marije Belčić (13) neutešan

- Ne mogu da poverujem da je zbog toga, evo bio sam i sa roditeljima tog dečaka, i oni nemaju nikakvo objašnjenje - kaže otac izbezumljen od bola

  • 16

Goran Belčić, otac devojčice Marije Belčić (13), ne može da shvati šta se dogodilo njegovoj ćerki da izvrši samoubistvo. Njeno telo pronađeno je juče blizu silosa u Negotinu. Smatra se da se ubila zbog nesrećne ljubavi.

"ZAUVEK ĆEŠ DA BUDEŠ MOJ": Ovo je poslednja SMS PORUKA koju je Marija (13) poslala, pre nego što je skočila u SMRT!

- Ne mogu da poverujem da je zbog toga, evo bio sam i sa roditeljima tog dečaka, i oni nemaju nikakvo objašnjenje. Samo ona zna što je to učinila. Bila je naša ljubimica i mezimica, ne znam kako ću živeti bez deteta - kaže otac izbezumljen od bola.

On je takođe dodao da ne može da veruje da se sve desilo zbog ljubavi, niko od nadležnih mu nije ništa detaljnije rekao:

- Meni niko ništa nije rekao, zašto se to dogodilo, pozvali su me samo na uviđaj, danas će biti gotova obdukcija, pa ćemo saznati nešto više - plačnim glasom završava priču Goran.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Razumite moj bol, ostao sam bez mezimice, nemam više ništa da kažem, nem sam - završava priču Goran.

Jelena Belčić nestla je prekjuče, oko tri sata posle ponoći. Od tada joj se gubi svaki trag. Porodica je odmah ujutru prijavila slučaj policiji. Nakon dvodnevne potrage, njeno telo pronađeno je blizu silosa.

Ona je takođe i svom dečku poslala oproštajnu poruku, pa se na osnovu sklopljenih dokaza utvrdilo da je u pitanju samoubistvo.

(Telegraf.rs)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    6. april 2016 | 11:38

    Pocivaj u miru Andjele lepi. .zasto si to uradila samo Ti znas...

  • Komita CG

    6. april 2016 | 11:38

    Zbog ljubavi sa 13 godina???

  • Partizan <3

    6. april 2016 | 11:49

    13 godina?!Neutesne ljubavi?!Alo roditelji,deca bre gube nevinost u 15oj sada,nude se starijim muskarcima,udri od batina to,mora silom da se opameti!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA