LICE ANĐELA OSTALO JE BEZ OGREBOTINE: Marija Belčić sa silosa pala na leđa

Marija je pala sa visine od 30 metara. Prilikom skoka, nesrećna devojčica je udarila u meko tlo, ali su povrede ipak bile fatalne

  • 4

Beživotno telo Marije Belčić (13) pronađeno je juče u blizini silosa u Negotinu. Još uvek nije poznat razlog koji je nesrećnu maloletnicu naterao na stravičan čin, ali svi dokazi ukazuju na samoubistvo.

"ZAUVEK ĆEŠ DA BUDEŠ MOJ": Ovo je poslednja SMS PORUKA koju je Marija (13) poslala, pre nego što je skočila u SMRT!

Prema prvim informacijama, Marija je pala sa visine od 30 metara. Prilikom skoka, nesrećna devojčica je udarila u meko tlo, ali su povrede ipak bile fatalne. Njeno lice ostalo je nepovređeno.

Ovako se dečko oprostio od MARIJE BELČIĆ (13)

U toku današnjeg dana biće gotov obdukcioni nalaz, kojim će biti utvrđeni detalji tragedije koja je pogodila porodicu Belčić.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

OTAC MARIJE BELČIĆ: Ne mogu da zamislim zašto je to uradila, da mi je samo rekla, ja bih sve rešio!

Sumnja se da je Marija izvršila samoubistvo zbog loših ocena u školi, a neki sumnjaju i da je u pitanju neuzvraćena ljubav.

Takođe, pojavilo se i oproštajno pismo koje je Marija uputila dečku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kale

    7. april 2016 | 15:10

    onaj ko je padao sa vecih visina mora znati jedno...hteo ne hteo,i ako pada nogama na zemlj,usled dejstva sile zemljine teze tokom pada dolazi do okretanja tela..fizika.iskreno saucesce porodici.

  • Miki

    7. april 2016 | 09:22

    Po meni je to sve sumnjivo. Treba pronaci sve poruke koje je slala tih dana.... S'obzirom da je devojcica pala na ledja, I bila bez ogrebotina ,kako sam procitala, sta ako se u noci sastala sa nekom prijateljicom koja je takodje bila zaljubljena u tog decka. Treba dublje ispitati, deca su u Tim godinama, veoma osetljiva ,besna I agresivna. Ne verujem da bi se bacila na ledja. To nesto ne stima.

  • !Fox

    7. april 2016 | 04:51

    Devojcici je trebalo ozbljno lecenje sa 13godina ona se ponasala kao da ima 20i vise ...Roditelji niste krivi pravilno ste postupili...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA