Uhvaćeni krijumčari više od 800 falsifikovanih dečjih kompleta

Istog dana otkrili su još 718 dečjih kompleta marke „Miki Maus“ koje je uvezla jedna firma iz Beograda

  • 12

Carinici su na graničnom prelazu Gradina sprečili pokušaj krijumčarenja preko 800 dečjih kompleta, za koje postoji osnovana sumnja da povređuju pravo intelektualne svojine.

Nišlija hteo da prokrijumčari 175 pari muških cipela! Šta mislite - KAKO?

Kako je saopštila danas Uprava carine, 1. aprila oko 10 časova uvoznik iz Turske prijavio je odeću, prekrivače, peškire i krpe, međutim prilikom pregleda, carinici su u tovarnom delu pronašli i 103 dečja kompleta falsifikovanih robnih marki „Miki Maus“ i „Mini Maus“, javlja Tanjug.

Istog dana otkrili su još 718 dečjih kompleta marke „Miki Maus“ koje je uvezla jedna firma iz Beograda, a radi se o garderobi porekom iz Turske.

Carinici su krajem februara, takođe na graničnom prelazu Gradina, sprečili dva pokušaja krijumčarenja preko 2.500 krivotvorenih artikala odeće i obuće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Peki

    6. april 2016 | 18:00

    Hahahaha miki maus , lol zemlja se raspada , milion nezaposlenih a oni plene deciju garderobu koja se nosi tipa 2 meseca, koga bre briga dal mi dete nosi original miki maus :-) hahaha

  • Suboticanin

    6. april 2016 | 17:04

    Hahaha kakva vest....a suboticki buvljak pun falsifikata

  • Kimi

    6. april 2016 | 18:25

    Oprali milijarde eura nasi nam dragi tajkuncici i politicari i nista. Nasli muceniku neke krpice nebili zaradio za goli zivot i skandal,hapsenje,zatvor... SRAMOTA!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA