KARLEUŠA I SRBLJANOVIĆKA NA SUDU: Da li im je ugrožena bezbednost?

One su svedoci koje je Viši sud u Beogradu odlučio da pozove da svedoče u slučaju protiv Ivana Ivanovića iz pokreta "SNP Naši"

  • 6

Pevačica Jelena Karleuša i spisateljica Biljana Srbljanović sledeći su svedoci koje je Viši sud u Beogradu odlučio da pozove da svedoče protiv Ivana Ivanovića iz pokreta "SNP Naši".

NVO: "Crni spisak" je poziv na linč! "Naši": Oni su srbomrsci!

Njihovo saslušanje zakazno je za maj.

Ivanoviću se sudi zbog ugrožavanja bezbednosti 30 javnih ličnisti čija je imena stavio na listu "najvećih srbomrzaca".

Karleuša i Srbljanović našle su se na tom spisku, ali se do sada nisu izjasnile da li smatraju da je to ugrozilo njihovu bezbednost.

Sud je danas saslušao Gorčila Stojanovića, koji je rekao da je već 30 godina izložen različitim kritikama, kao i da se ne oseća ugroženim zbog spiska "srbomrzaca".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • brana

    6. april 2016 | 17:22

    Zasto i ko sudi ovom coveku?Srpski sud?Sud Srpskog naroda?Sigurno da postoji sud Srpskog naroda on ne bi njemu sudio vec njima dvema zbog nepostovanja drzave i pljuvanja po narodu u cijoj drzavi zive i ako niti jedna od njih dve nije srpkinja nemaju prava da rade to sto rade i za svoja delovanja protiv Srbije i Srba kad bi u ovoj zemlji bilo pravde one bi odgovarale.Podrska za Ivanovica!Dosta vise sa ovim zamlatama koje propagiraju sve lose i koje nipodastavaju Srpsku porodicu,obicaje i tradiciju a velicaju poroke,blud i sve najgore sto nam dolazi sa mracnog zapada a na sta su one slabe i te posasti nam propagiraju i njima provociraju jer druge kvalitete nemaju pa na taj nacin skrecu paznju.

  • Seljak

    6. april 2016 | 17:15

    I bez tog spiska mi znamo ko su srbomrzci.. a to jelena k jeste sigurno.

  • Hahaha

    6. april 2016 | 18:49

    Sta je sljedece! Tuziti srbina,zato sto je srbin u srbiji! Alo ljudi zivite u zemlji koja se zove SRBIJA!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA