RUSKI "NOĆNI LOVCI" UNIŠTILI VOZILA ISIS-a: Kamioni rasuti u delove, džihadisti beže pustinjom! (VIDEO)

- Pikapovi i kamioni Islamske države su rasuti na komade, a na snimcima se vide i teroristi koji su preživeli napade i koji beže iz uništenih vozila - kako navode ruski mediji

  • 8

Ruski mediji su objavili snimke na kojima su prikazani napadi helikoptera vojske Rusije na vozila ISIS-a u Siriji. U pitanju su letelice Mi-28NE poznatije pod imenom "Noćni lovci".

PUTINOV "KROKODIL" JURI "KOŠUTU": Moćne ruske letilice jurišaju u napad i PARAJU NEBESKI SVOD (VIDEO)

Na jednom od snimaka se vidi kako helikopter pogađa vozilo protivtenkovskom raketom. Druge snimke je na društvene mreže postavio i zamenik premijera Rusije zadužen za vojnu industriju Dmitrij Rogozin.

Helikopteri tipa Mi-28NE su u napadima koristili protivtenkovske navođene rakete pod nazivom Ataka, koje se u NATO oznakama obeležavaju kao AT-9 Spiral-2.

- Pikapovi i kamioni Islamske države su rasuti na komade, a na snimcima se vide i teroristi koji su preživeli napade i koji beže iz uništenih vozila - kako navodi Raša tudej.

Pogledajte snimke:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki_Kopenhagen

    7. april 2016 | 17:28

    Tako ruke vam se zlatile,udri bagruuuu !! Napravite od njih pire od krompira oni bolje nisu ni zasluzili... Treba vise ovih nocnih napada uraditi pa da se ocisti vec jednom ta bagra od koje smrdi put kuda idu...SRECNO SAMO I NAPRIJED BRACO RUSII !!

  • Boki_Kopenhagen

    7. april 2016 | 23:34

    Sto su nam podijelili minuse na ove komentare,izgleda da su se braca od ovih dzihadista umijesala u nase komentare pa im smeta istina ....

  • Mare

    7. april 2016 | 22:20

    A sta ste ocekivali? Nece valjda kamioni da obaraju helikoptere. Svasta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA