"SEKTA JE UBILA JELENU MARJANOVIĆ": Nada Topčagić ima svoju teoriju o smrti pevačice (FOTO)

- Samo sektaši mogu tako zverski nekog da ubiju - rekla je pevačica

  • 42

Bliska prijateljica ubijene Jelene Marjanović, pevačica Nada Topčagić, u okviru istrage zbog svirepog ubistva bila je u policiji na saslušanju, a kako kaže, prosebno ih je zanimalo kakav su bili porodični odnosi u kući Marjanovićevih.

SPAVAM SA JECINOM SLIKOM U NARUČJU: Zoran Marjanović potpuno skrhan bolom posle smrti supruge

- Pitali su me da li sumnjam na nekoga, a ja sam im ispričala šta mi je Jelena poslednje rekla i da se plašila pred smrt. Rekla sam da sumnjam da je neka sekta u pitanju i da su je lupili čekićem i onesvestili. Sigurno je sekta, jer samo sektaši mogu tako zverski nekog da ubiju - rekla je Nada koju je najviše potresla sudbina male Jane, pa dodala da se plaši za svoju sigurnost:

VIHORA TRAŽE U VEZI SA ISTRAGOM O UBISTVU PEVAČICE: Ako vidite ovog čoveka, odmah obavestite policiju!

- Posle ovog što se desilo Jeleni, tražiću dozvolu za oružje. Bež pištolja i suzavca iz kuće ne idem nigde.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Zoran je prišao JELENINOM GROBU i ćutao, a onda je viknuo "JECO, PUSTI ME KOD TEBE"! (FOTO)

Dok se tužna povorka polako razilazila sa groblja, Nada koja je bila vidno potresena je izrazila sumnju da je ubica možda ipak prisustvovao sahrani.

Majka Zorica i muž Zoran zajedno ispratili SVOJU JELENU (VIDEO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Ko zna, možda je ubica tu, među nama, a mi to ne znamo. Videćete kako ćemo se svi iznenaditi kada saznamo da je neki komšija u pitanju. To sigurno nije jedan čovek. Sigurno je ubici rekla: "Nemoj da me ubiješ, imam ćerku" - priča Nada Točagić, pa nastavlja:

NIJE TO VIŠE ISTA KUĆA: Ćerkica Jelene Marjanović stalno pita: "Jesu li ovi ljudi tu zbog mame?", vučjak Maks cvili i dalje čeka Jecu

- Zoran mi je rekao kako sebi ne može da oprosti što ju je pustio samu da trči. Nedavno sam joj rekla: "Jeco, kako si lepa, neko će da mi te otme", na šta mi je ona rekla: "Pa već mi pišu na Fejsbuku da će da me ukradu".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA