ĐACI SEBI PREREZALI VRAT NA BINI: Publika na školskoj predstavi mislila da je sve to gluma (FOTO)

U publici niko nije ni posumnjao da ono što gledaju je stvarnost, a ne gluma, i mnogi su tek nakon završetka čuli šta se dogodilo tinejdžerima

  • 4
Foto: Facebook/Saint Kentigern Foto: Facebook/Saint Kentigern

U privatnoj školi u glavnom gradu Novog Zelanda, na predstavi učenika dogodila se scena koju će svi dugo pamtiti. Naime, kada je u došlo do dela kada glumci treba sebi da prerežu vrat, krv koja je protekla bila je prava.

Na vratu joj se pojavila čudna izraslina, a nakon hirurške intervencije tu je ostao KRATER! (VIDEO)

Škola je za ovu predstavu "Svini Tod" čak naručila i posebnu binu, na kojoj su na kraju tinejdžeri sebi prerezali vrat. Oni su nakon nemile scene prevezeni u bolnicu i obojica su trenutno u stabilnom stanju.

Oštrica kojom su prerezeli sebi vrat je kupljena u antikvarnici, a bila je umotana i oblepljena srebrnom trakom. U školi tvrde da je tokom priprema korišćena ista britva, i da nisu imali nikakvih problema dosad.

Foto: Facebook/Saint Kentigern Foto: Facebook/Saint Kentigern

U publici niko nije ni posumnjao da ono što gledaju je stvarnost, a ne gluma, i mnogi su tek nakon završetka čuli šta se dogodilo tinejdžerima.

Policija je pokrenula istragu, a mogući scenariji koji se spominju je da je neko oštricu zamenio ili joj je skinuo zaštitu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA