IZNENAĐENJE ZA ČEDU JOVANOVIĆA: Lider LDP ponovo sreo čoveka kojeg je 2014. spasao iz poplavljene kuće! (VIDEO)

- Vi ste me, maja 2014. godine, izvukli iz moje kuće! Bili ste u ronilačkom odelu, sin mi je odmah rekao - "tata, je l vidiš ko te je izvukao?"

  • 38

Lider LDP Čedomir Jovanović je na mitingu u Obrenovcu okupljenim građanima rekao da smo svi "dužni da pružimo jedni drugima ruke i da se izvučemo zajedno iz tog gliba u kojem stojimo decenijama", a odmah posle tog govora prišao mu je čovek, i stegnuo mu ruku, rekavši "ti si mene 2014. izvukao iz mulja"!

U početku nikome, pa ni Čedi Jovanoviću, nije bilo jasno o čemu govori čovek, ni ko je on, ali onda je neznanac nastavio:

- Vi ste me, maja 2014. godine, izvukli iz moje kuće! Bili ste u ronilačkom odelu, sin mi je odmah rekao - "tata, je l vidiš ko te je izvukao?"

Jovanović se onda konačno prisetio svega, ali tu nije bio kraj iznenađenjima. Nepoznati čovek je onda pokazao na obližnji balkon, sa kojeg je visila slika Ivice Dačića, i predstavio se:

- Ja sam Milorad Tomanić, potpredsednik opštinskog odbora SPS!

Pogledajte kako je izgledao ovaj neverovatan susret i kako je Čeda Jovanović reagovao na ovo:

(Telegraf.rs)

 

 

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mina

    8. april 2016 | 15:59

    Kakva laz...ja sam iz Obr. taj ceda se pojavio u ronilackoj opremi kad je sve bilo skoro zavrseno i voda se povlacila...bio je kao karikatura i svi su mu se smejali kad su ga videli...ovo je cista namestaljka

  • smejanje

    8. april 2016 | 17:02

    Haha,a kako govori glasno da bi ga cule kamere i gleda skriveno prema kamermanu da vidi da li ga snima..Kakva lazna reklama,kakva propaganda..ovo ni Sojic ne bi mogao da izmisli.

  • Srbin iz Kanade

    8. april 2016 | 15:44

    To je pred izbore. Bice jos vesti o njegovoj I ostalih politicara "" dobroti I postenju""

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA