HVALA, NARODE! Pet miliona ljudi videlo Telegraf za samo četiri meseca!

Telegraf dnevno čita 120.000 jedinstvenih posetilaca iz 188 zemalja sveta, što nas čini najbrže rastućim portalom u celom regionu

  • 3

LANSIRANJE JE USPELO! Tačno četiri meseca od kako smo pokrenuli zabavno-informativni portal Telegraf.rs, s ponosom možemo da saopštimo da je sadržaje (tekstove, fotografije, infografike) na našem i vašem portalu dosad videlo - PET MILIONA POSETILACA!

Zamišljen kao najbrži put do najvažnijih informacija iz svih segmenata života, kao mesto gde se mogu pročitati ekskluzivne priče i intervjui, na kome se mogu pogledati interesantni video snimci i atraktivne foto galerije, Telegraf.rs je za kratko vreme, zahvaljujući najviše Vama, našim čitaocima, uspeo da izbori sebi mesto u prvih pet portala u Srbiji, o čemu govori i brojka od gotovo 20 miliona pregledanih stranica!

Podatak da nas dnevno poseti oko 125.000 jedinstvenih (pristupi sa različitih kompjutera) posetilaca, uz više od 400.000 dnevno otvorenih stranica, govori u prilog tome da je Telegraf.rs s pravom stekao epitet najbrže rastućeg portala u regionu.

Ali i šire, s obzirom na to da je sajt registrovao posetioce iz čak 188 zemalja sveta. Među njima su one s tradicionalno velikom srpskom dijasporom, ali i države poput Ekvatorijalne Gvineje, Guama, Kajmanskih ostrva, Kirgistana, Bangladeša i drugih. Jedan Telegraf za ceo svet!

Za ovo kratko vreme probili smo se u sam vrh liste najposećenijih srpskih sajtova, i to u konkurenciji onih koji postoje i rade već dugi niz godina. Usput su nas prepisivali, kopirali, nekad i otvoreno krali, ali to nas nije sprečilo da dopremo do Vas!

Vas, kojima dugujemo svu zahvalnost za ovo što smo postigli, i za ono što tek nameravamo. Ovom prilikom obećavamo da ćemo Vam se odužiti... Novim sadržajima, dizajnom, te očuvanjem principa na koje smo vas navikli: brzinom, pouzdanošću, atraktivnošću.

Priključite nam se! Pišimo istoriju zajedno!

Vaš Telegraf.rs

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zavesa

    16. maj 2012 | 18:49

    imate najbolju aplikaciju. Samo napred

  • PodrskaIzKraja

    16. maj 2012 | 17:58

    Puno podrske i lepih zelja,da bude jos unapredjenja i 5 milijardi posetilaca da bude! Samo napred!

  • Nemanja

    17. maj 2012 | 11:25

    Zahvalite se Ivani Djujic koja vas tako dobro prezentuje na fb !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA