SAHRANJENA BAKA HEROJ: Stala je ispred puške i primila metak jer je štitila svoju unuku! (FOTO)

Hrabra baka je, kada je videla da je Goran u njenu unuku ispalio metak iz lovačke puške, stala ispred cevi i primila drugi hitac namenjen Milici

  • 5

Deska Mišić (82) iz doljevačkog sela Knežica koja je u petak uveče ubijena dok je štitila svoju unuku Milicu od pomahnitalog komšije Gorana Ilića (45) danas je sahranjena.

DRAGOSLAV MIŠIĆ PREŽIVEO MASAKR: Komšija je hteo sve da nas pobije (FOTO)

Hrabra baka je, kada je videla da je Goran u njenu unuku ispalio metak iz lovačke puške, stala ispred cevi i primila drugi hitac namenjen Milici.

STRAVIČAN ZLOČIN U NIŠU: Lovačkom puškom ubio babu, teško ranio unuku, pa se zapalio? (FOTO)

Milica, koja se u niškoj bolnici i dalje bori za život, ne zna da joj je baka poginula.

- Mnogo mi je žao svekrve, obožavala je Milicu i život je za nju dala. Čim bi nešto poželela, Deska je odmah trčala u prodavnicu da joj donese. Mnogo su bile vezane, ne znam kako će Milica podneti to što joj je baka ubijena. Jutros se tek osvestila i odmah je pitala za nju, nismo smeli da kažemo da je danas sahranjujemo - priča Snežana Mišić, Miličina majka.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Šta je Gorana naterala da pokuša da pobije svoje komšije i dalje se sa sigurnošću ne zna. Komentarišući glasine da je motiv nezapamćenog masakra njegova nesrećna ljubav prema Milici, njen otac Dragoslav kaže da on za to nije znao.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- On u našu kuću dolazi trideset godina. Rođaci smo i sa očeve i sa majčine strane, naravno da nije dolazilo u obzir da on sa Milicom ima bilo šta. Jedna komšinica nam je pre nekoliko godina pomenula da je on zainteresovan za Milicu ali smo mi to odbacili kao ogovaranje. Naša ćerka ima dečka sa kojim se zabavlja već pet godina, mnogo se vole, sa Goranom nije imala nikakvu vezu - ističe Dragoslav.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ilić, koji je nakon napada na porodicu Mišić izvršio samoubistvo biće sutra sahranjen.

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Draga...

    10. april 2016 | 23:47

    Draga bako, neka ti je laka zemlja, jesi bila hrabra, to stoji, ali si jos vise bila Covjek, pun ljubavi prema svom bliznjem. Svoj zivot dati da bi se zastitilo unuce je nesto sto ne radi obican covjek, to rade samo ljudi sa srcem vecim od ove nase planete. Pocivaj u miru, vjerujem da ce se mnogi moliti da tvoja unuka na ovom svijetu prozivi jos puno, puno godina, da bude zdrava i srecna, jer ti si zasluzila da se tvojoj mezimici od sada desavaju samo najbolje stvari. Cuvaj je odozgo, kao sto si je cuvala i dok si bila ziva.

  • B.A.M

    10. april 2016 | 23:49

    Svaka cast bako.

  • Zorica

    10. april 2016 | 22:29

    Pocivaj u miru, hrabra starice...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA