GDE JE BILO DETE, GDE ON, NEMA ŠANSE DA JE ZORAN UBICA: Nada Topčagić šokirana najnovijim informacijama o ubistvu pevačice!

Legenda narodne muzike kaže kako su ona i suprug dugogodišnji prijatelji sa Jecom i Zoranom i kako ne može da zamisli takav obrt

  • 38
Jelena Marjanović Foto: TV Prva

Pevačica Nada Topčagić koja je bila bliska prijateljica sa krvnički ubijenom Jelenom Marjanović, koju je znala od malih nogu i pomagala joj u građenju karijere, prokomentarisala je večeras najnovije navode da je Zoran Marjanović osumnjičen za ubistvo svoje supruge.

NEVEROVATAN OBRT: Glavni osumnjičeni za ubistvo Jelene Marjanović - MUŽ ZORAN! Dvaput NIJE PROŠAO poligraf!

- Ne, ne, nemoguće! Sad vidim da su svi to preneli, ja ne mogu da verujem! U šoku sam! Kako Zoran? Gde je bilo dete, gde on, ma nema šanse, jaoooo... - u neverici je pričala Nada Topčagić za Telegraf.rs

Legenda narodne muzike kaže kako su ona i suprug dugogodišnji prijatelji sa Jecom i Zoranom i kako ne može da zamisli takav obrt:

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Opet, ne znam šta da kažem, da li bi mediji pisali to da nije istina? Jaooo, strašno, ja sam u šoku, nemam reči! - ponavljala je Nada.

Zaključila je razgovor rečenicom da bi zaista bio propast sveta ako je Zoran Marjanović ubica pevačice i da je to toliko jezivo da ona ne može da zamisli takav epilog.

Pogledajte ekskluzivnu ispovest Zorana Marjanovića:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    12. april 2016 | 00:25

    Nado prestani da se oglasavas vise po ovom pitanju,samo se brukas,pricas o nekom duetu i izjasnjavas se o stvarima o kojima niko pa ni policija jos uvek nema sve detalje.....antireklama za tebe a ti ni kriva ni duzna,zeno opameti se,koliko godina imas......,

  • DUH

    12. april 2016 | 00:40

    "Naredio mu njegov duhovni vođa ?"

  • ???

    12. april 2016 | 00:18

    Drveni advokat se ponovo javio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA