TAJNA JELENINE SVEKRVE: Muž Vladimir tvrdi da nije došla na sahranu pevačice jer bi time "ugrozila svoju energiju"

- Sa njom ne možete da pričate, niti ona sme da daje bilo kakve izjave za medije, zbog onoga što ona radi i čime se bavi. Takođe, Zorica ne sme ni da priđe grobljima - poručio je Vladimir Marjanović

Svekrva ubijene pevačice Jelene Marjanović, Zorica, najtajanstvenija je osoba u ovoj porodici i mnogi sumnjaju da ona krije neke tajne koje bi mogle da dovedu do razrešenja ovog najmisterioznijeg zločina u poslednjih nekoliko godina u Srbiji.

NEVEROVATAN OBRT: Glavni osumnjičeni za ubistvo Jelene Marjanović - MUŽ ZORAN! Dvaput NIJE PROŠAO poligraf!

Ona se nijednom nije pojavila u javnosti, niti dala izjavu otkako je nastradala Jelena, čak se nije pojavila ni na njenoj sahrani, što je mnogima bilo veoma čudno.

Zorica je veoma čudna ličnost, koja se bavi bioenergijom i nadrilekarstvom i upravo u tome leži razlog njenog veoma čudnog ponašanja. Iako za sada nema nikakvih indicija da je ono čime se Zorica bavi na bilo koji način povezano sa ubistvom pevačice, mnogi smatraju da ova misteriozna žena ceo zločin čini još težim i komplikovanijim, piše Informer.

DOGODILO SE NEŠTO STRAŠNO, KAŽE MALA JANA: Jelenina petogodišnja ćerka je videla ubistvo?

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Sa njom ne možete da pričate, niti ona sme da daje bilo kakve izjave za medije, zbog onoga što ona radi i čime se bavi. Takođe, Zorica ne sme ni da priđe grobljima, i zbog toga nije bila na Jeleninoj sahrani, kao ni na ispraćajima mnogih nama dragih ljudi. Ne sme jer je na groblju veoma loša energija i ako bi se tamo pojavila, ugrozila bi svoju energiju, a verujte mi da joj je bilo jako teško zbog toga jer je svoju snaju Jelenu mnogo volela - rekao je Vladimir Marjanović, pevačicin svekar juče okupljenim novinarima ispred svoje kapije u dvorištu porodične kuće.

"OBILAZIM ASTRALNE SVETOVE": MUŽ JELENE MARJANOVIĆ tvrdio da je VIDOVIT i da se seća prošlog života

Inače, u tom razgovoru, otac Zorana Marjanovića je rekao da bi pojavljivanje njegove supruge u javnost naudilo kako njoj, tako i čitavoj porodici.

- Kada bi bilo šta rekla za novine, to bi se tumačilo kao reklamiranje koje nije dozvoljeno kada pomažete ljudima verom. Uz to bismo bili na udaru raznoraznih belih i crnih magija, kao i sekti. Cela porodica bi tada bila ugrožena, jer mi radimo uz pomoć Boga i onako kako je Isus rekao, a svi ti koji rade drugačije da bi zaradili novac, oni su na strani đavola.

Foto: TV Grand Foto: TV Grand

IDEM PO ĆERKU, ZOVITE POLICIJU: Reakcija muža ubijene pevačice na vest da je glavni osumnjičeni za ubistvo Jelene Marjanović

Na kraju, on je novinarima čak i zapretio natprirodnim moćima svoje supruge.

- Ne mogu da utičem na to šta ćete napisati, ali vam moram reći da se u životu sve vraća. Ako bilo kako naškodite mojoj Zorici, vama će se to vratiti. Tako da pazite, na ovom svetu ona je mnogo jaka.

Novinari Informera su uspeli da pronađu ženu koju je Zorica "lečila", i ona je ispričala još neke detalje vezane za Zoranovu majku.

ŽELJA MAJKE UBIJENE JELENE MARJANOVIĆ: Živim za dan kad će pronaći UBICU MOG DETETA!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Kako mi je ona ispričala, pre mnogo godina je zbog neke bolesti pala u komu i nije bilo nade da će preživeti. Međutim, u komi joj se javila Sveta Petka i rekla joj kako da pomaže sebi i drugim ljudima. Kad se vratila među žive, ona je počela to da praktikuje, i mnogima je pomogla. Ispred njene kuće su često redovi, a mušterije su joj bile brojne poznate ličnosti i političari. Verovali ili ne, i meni je pomogla da ponovo spavam normalno - isprčala je ona.

Inače, o Zorici Marjanović je nekoliko puta pisao časopis "Treće oko".

SUROVA IGRA SUDBINE: Ovo su stihovi pesme "Niko nema 2 života", koju Jelena nije stigla da snimi pred smrt! (FOTO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Glas razuma

    12. april 2016 | 09:01

    Ludaci

  • D&D

    12. april 2016 | 09:06

    Jako mi je zao Jelene,neka joj laka zemlja ali ovi su definitivno udareni u glavu.Ugasen je zivot jedne mlade majke a oni svako malo daju intervju.

  • genije

    12. april 2016 | 09:06

    Ma pazi molim te , zna se ko ne sme da pridje groblju .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA