NOVI REZULTATI OBDUKCIJE JELENE MARJANOVIĆ: Utvrđeno tačno vreme ubistva pevačice

Osim ubice, Jelenu su poslednji živu videli njen suprug Zoran i ćerkica Jana

  • 19
Ubistvo, Jelena Jeca Krsmanović, Marjanović, Borča, nasip, kej Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Telegraf

Pevačica Jelena Marjanović (33) ubijena je između 16.30 i 17 sati 2. aprila, u blizini nasipa u Crvenki - pokazali su rezultati veštačenja i obdukcije.

NEVEROVATAN OBRT: Glavni osumnjičeni za ubistvo Jelene Marjanović - MUŽ ZORAN! Dvaput NIJE PROŠAO poligraf!

REZULTATI OBDUKCIJE: Jeleni Marjanović GLAVA SMRSKANA DRVENOM PALICOM, lobanja joj pukla na nekoliko mesta

To bi mogao da bude jedan od ključnih detalja u rasvetljavanju zločina, kao i analiza baznih stanica mobilne telefonije, jer su neki nalazi u suprotnosti sa izjavama članova porodice Marjanović, svedocima i očevicima, pišu Večernje Novosti.

To se pre svega odnosi na lokacije gde je ko bio u pomenutih pola sata kada je Jelena Marjanović ubijena.

ŽELJA MAJKE UBIJENE JELENE MARJANOVIĆ: Živim za dan kad će pronaći UBICU MOG DETETA!

Policija je došla do dokaza da je žrtva posle ubistva odvučena do kanala. Enigma je i dalje činjenica da je njena patika bila bačena na suprotnu stranu kanala, uz obrađenu njivu. Na telefonu je bio isključen zvuk i zato je pronađen tek sutradan.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

– Prikuplja se trag po trag, a dosta toga zavisi i od DNK analiza – navodi izvor blizak istrazi i dodaje da je za neke rezultate neophodno vreme, kao i da bar nekoliko ljudi zna istinu, ali ćuti, jer pokušava da zaštiti nekog, saznaju "Novosti".

Osim ubice, Jelenu su poslednji živu videli njen suprug Zoran i ćerkica Jana, sa kojom su razgovarali specijalisti MUP Srbije i psiholozi obučeni za rad s decom u ovakvim situacijama.

- Dogodilo se nešto strašno – navodno je bio jedini odgovor petogodišnjakinje na pitanje da li zna šta se desilo s njenom mamom.

Za oružjem kojim je počinjen zločin se još traga. Obdukcija je pokazala da to može da bude čekić, kuhinjski tučak, pa čak i gedora ili francuski ključ. Pevaćica je zadobila više od 30 udaraca, od kojih su dva bila smrtonosna.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Od njene porodice policija je bila oduzela dva automobila – “mercedes” i “jugo”, koji im je vraćen posle pet dana. Iz njih su, takođe, uzeti biološki materijali za veštačenje.

Inspektori na su i juče razgovarali sa stanarima okolnih kuća, kako bi otkrili neku novu informaciju ili podatak koji bi im pomogao u istrazi, a proširen je i krug kuća i objekata, koji se pretresaju.

U istragu smo krenuli obuhvatajući veliki broj ljudi, ali i prostor  - navodi izvor blizak istrazi i ističe da se lagano sužava krug, te da je ubistvo počinio neko ko patološki mrzi Jelenu, a drugi mu sad pomažu da se sakrije i da veruje da biti vrlo brzo otkriven.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovana

    12. april 2016 | 10:56

    Ma ovaj djavo koji je izuzetno nervozan dok prica u intervjuima... Ocigledno cela njegova porodica nije normalna... Kakva bre zalost, pa on nijednu suzu nema, niti tuguje, i pritom drze daljince od tv-a na krevetu?!?!?! Boze dragi...tolika tragedija..a on..nista..glumata u nastavcima...

  • Irina

    12. april 2016 | 12:36

    Oni su izgleda svi ludi, cela ta njegova porodica. A on je i lud i psihopata, sto znaci on je ubica. Jadna zena, verovatno je htela da ga ostavi ali on joj to naravno onako lud 'nije dozvolio'.

  • Bub

    12. april 2016 | 10:22

    Kad je sve utvrdeno onda malo pozurite sa zakljucima .Nije lako Jeleninoj majci sve ovo citat .Znam da ovo sve odgovara medijima samo njenoj familiji nije lako .lzgubiti dete i majku na takav nacin je jedna strahota i ako indicije govore protiv nekih osoba onda to treba jednom okoncat da bi se i majka i dete moglo kolko je to moguce vratiti normalnom zivotu jer ovo je velika tuga koja ce ih pratit citav zivot

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA