OD RUPE NA PUTU NAPRAVIO FONTANU: Gradonačelnik mu zbog te šale daje MEDALJU (VIDEO)

Fotomontaža mladog Jutjubera postala je hit na društvenim mrežama, a možda bude i dobio nagradu grada Zagreba

  • 1

Leon Žilavi (21) je autor fotomontaže na kojoj je rupa na Slavonskoj aveniji u Zagrebu postala fontana, mogao bi da postane dobitnik Medalje grada Zagreba.

VIKAO JE "DA LI VI ZNATE KO SAM JA": Audijem pokosio nekoliko pešaka i ubio jednu ženu! (VIDEO)

Ovo je najavio gradonačelnik Milan Bandić dok je obilazio frekventnu Slavonsku aveniju na kojoj se pre nedelju dana otvorila rupa duboka sedam metara i široka pet.

Budući da je izjava zvučala kao šala, možda će autor fotomontaže koja poslednjih dana kruži društvenim mrežama ipak ostati bez obećane nagrade.

- Ko god da je napravio je sposoban, i ako znate ko je, javite, daću mu Medalju Grada. Treba ponekad prihvatiti šalu na račun gradonačelnika. To je sastavni deo utakmice - rekao je Bandić tokom kontrole radova na sanaciji rupe.

Tom prilikom izjavio je da bi taj deo avenije trebalo da bude otvoren već u sredu uveče, iako su prve najave bile da će sanacija trajati do 15. aprila.

- Dogodilo se šta se dogodilo i ne dao Bog da se opet ponovi - sležući ramenima rekao je Bandić i izvinio se Zagrepčanima zbog saobraćajnog kolapsa.

Leon Žilavi je poznati hrvatski Jutjuber sa Joomboos kanala. Kako je rekao za portal 24 sata, njegova fotomontaža je dokaz da je u životu sve moguće, pa čak i dobiti Medalju Grada Zagreba za glupost.

Upoznajte duhovitog Leona:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milic

    13. april 2016 | 08:06

    Kod nas u srbiji do duse nema ovakve fontane ali rupe ima svuda i vece i manje ma najbogatiji smo rupama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA