POKOSIO LJILJANU SA 2 PROMILA ALKOHOLA U KRVI: Otkriven identitet muškarca koji je naleteo na pešake audijem (VIDEO)

Kusalovići su stajali na trotoaru sa ostalim pešacima, kada ih je Kovačević pokosio i pritom usmrtio Ljiljanu

  • 11

Nikola Kovačević (26), bivši fudbaler koji je igrao za klubove u Zagrebu i okolini, sada prodajni predstavnik "Croatia" osiguranja, osumnjičen je da je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je nastradala Ljiljana Kusalović (61). On je imao 1,96 promila alkohola u krvi, kada je naleteo na grupu pešaka na trotoaru.

VIKAO JE "DA LI VI ZNATE KO SAM JA": Audijem pokosio nekoliko pešaka i ubio jednu ženu! (VIDEO)

Ljiljana je sa suprugom Aleksandrom (67) i ostalim pešacima stajala na trotoaru i čekala da pređe ulicu kada ju je udario "audi". Njen suprug je još uvek u dubokoj komi i lekari se bore za njegov život. Prema rečima medicinskih stručnjaka, ima teške povrede pluća, višestruke prelome i povrede glave.

Drugo dvoje povređenih pešaka M.S. (66) i srednjoškolka (15) su prošli sa lakšim povredama.

Da podsetimo, Kovačević je posle nesreće pokušao da pobegne, ali su ga uhvatili prolaznici i predali ga policiji. On je imao već 4 zabrane upravljanja motornim vozilom zbog vožnje pod uticajem alkohola.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor: jutarnji.hr)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zevs

    13. april 2016 | 13:26

    Pa kako to da uopste ima dozvolu.......dobro nam sudstvo nema sta

  • Veteran

    13. april 2016 | 13:43

    I sta sad ??? Treba se vuuci po sudovima zbog budale, i na kraju ga pustiti !!! Dosta je bilo ! Zena je izgubila zivot, a covek u komi... Krajnje je vreme da se izmene postojece zakonske odredbe i uvedu najstroze kazne za prestupnike bilo koje vrste...A na kraju i smrtna kazna...Kad se to uradi, smatram da ce se drasticno smanjiti ovakvi slucajevi...Zeni je bukvalno unistio zivot, a ovaj covek ako i prezivi, na sta ce da lici njegov zivot? Gospodo sudije citajte komentare obicnih smrtnika...Mozete li spavati po noci?

  • beduin

    14. april 2016 | 06:36

    nije bitno gdje se dogodilo. uzorak mentalnog sklopa sudstva na podruciju svih drzava bivse juge je isti. nerado se mijesaju u svoj posao. krajnje je vrijeme da se automobil pocne tretirati, osim kao prijevozno sredstvo, i kao potencijalno oruzije. dakle, netko se doveze pred birtiju s automobilom. krene piti. e od tog trenutka se automobil mora smatrati oruzijem!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA