OZLOGLAŠENA BRITANSKA PETORKA KONAČNO UHAPŠENA: Švercovali heroin vredan milion funti!

Osumnjičeni, od 25 do 49 godina, su svi zadržani na adresama u Volsolu tokom racija u kojima je učestvovalo 70 policajaca iz Nacionalne agencije za kriminal

  • 2

Petorica muškaraca su uhapšena zbog navodne zavere da se prošvercuje heroin u Britaniju iz Pakistana, sa procenjenom uličnom vrednošću većom od milion funti.

Osumnjičeni, od 25 do 49 godina, su svi zadržani na adresama u Volsolu tokom racija u kojima je učestvovalo 70 policajaca iz Nacionalne agencije za kriminal.

Nalozi za pretres su sprovedeni u komercijalnim prostorijama u Volsolu, pošto su paketi sa heroinom zaplenjeni na aerodromima u Birmingemu i Mančesteru, kao i kod kurira.

KRIO DVA KILOGRAMA SEDATIVA U TORBI: Uhapšen krijumčar na granici sa Mađarskom

Svi koji su ispitani - godina 25, 34, 41, 46 i 49 - su uhapšeni pod sumnjom da su napravili zaveru da uvezu drogu A klase.

KRIO 15 KILA DROGE U KOMBIJU: Uhapšen nemački švercer (VIDEO)

Don Kartrajt, šef Nacionalne agencije za kriminal, kaže:

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

- Naša istraga je već sprečila veću količinu heroina na ulicama i teško poremetila organizovanu kriminalnu grupu umešanu u šverc heroina iz Pakistana na ulice Zapadnog Midlanda.

(Telegraf.rs / Izvor: theguardian.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA