Policija ISUŠUJE KANAL u kojem je ležala ubijena Jelena, kako bi pronašli - ČEKIĆ!

Policija svakodnevno od kada je telo Jelene Marjanović pronađeno u nasipu u beogradskom naselju Borča pretražuje teren ne bi li došla do novih dokaza koji bi pomogli u rasvetljavanju ovog svirepog ubistva

  • 66
Policija , Jelena Krsmanović, Marjanović Foto: Milena Đorđević, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Policija planira da pregradi i isuši deo kanala u kojem je pronađeno telo Jelene Marjanović, kako bi eventualno pronašla čekić kojim je žena ubijena.

POTPUNO NOVI UGAO ISTRAGE: Jelena Marjanović TRČALA je u suprotnom pravcu, po veoma preglednom delu nasipa

Policija svakodnevno od kada je telo Jelene Marjanović pronađeno u nasipu u beogradskom naselju Borča pretražuje teren ne bi li došla do novih dokaza koji bi pomogli u rasvetljavanju ovog svirepog ubistva.

Prema obdukcijskim nalazima, njeno telo, koje je pronađeno u kanalu, u vodi je bilo samo tri sata, a ostalih 17 sati do pronalaska je bilo na nekom drugom mestu.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • AD.

    14. april 2016 | 11:06

    Ako nije tu ubijena onda nema no cekica ni dokaza ,to je neko smisljeno radio srece u zivotu nemao .Zivim za dan da pogan nadjete !!!

  • xxx

    14. april 2016 | 11:02

    Pa vi ste neprevazidjeni!!!

  • Lado

    14. april 2016 | 11:01

    I bi da je pop Peranovic lud i sta vec ne...ma nije on lud samo je imao specificne metode za pojedine. I znste sta,ma sa pojedinima tako i treba,lopatom bre a vi me sad pljujte. Slobodno,lopata bre!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA