ALBANCI KRIJUMČARILI 63 KILA MARIHUANE: Drogu krili u nameštaju koji su prevozili (VIDEO)

Kamion je prevozio PVC stolariju, delove za fasade, garniture za sedenje i toalet papir u Švajcarsku

  • 2

Carinici su u saradnji sa kolegama iz granične policije, 14. aprila 2016. godine u ponoć, na graničnom prelazu Batrovci osujetili pokušaj dvojice mladića albanske nacionalnosti da iz zemlje prokrijumčare preko 63 kilograma marihuane.

NAPRAVILI LABORATORIJU U KUĆI: Policija uhapsila sedmoricu dilera iz Jagodine (FOTO)

Zahvaljujući analizi rizika, kamion vranjskih registarskih oznaka koji pripada prevozničkoj firmi iz Preševa izdvojen je za detaljan pregled na izlazu graničnog prelaza.

Prema dokumentaciji, kamion je prevozio PVC stolariju, delove za fasade, garniture za sedenje, i toalet papir sa APKM u Švajcarsku.

Dva mladića 26-godišnji vozač i njegov 18-godišnji saputnik, od kojih jedan srpski, a drugi makedonski državljanin, nisu promakli budnom oku Odeljenja za suzbijanje krijumčarenja Uprave carina čiji su pripadnici naložili hitan pregled kamiona na mobilnom skeneru.

Analizom slike dobijene na skeneru uočene su nepravilnosti u izgledu robe koja se nalazila u prednjem delu tovarnog prostora. Potom je trebalo istovariti svu robu iz kamiona kako bi se doprlo do mesta na kome su nepravilnosti uočene kada je potvrđeno da su sumnje bile opravdane.

Čak 61 providna, najlon kesa sa ukupno 63.260 grama marihuane bila je sakrivena u nameštaju (trosed, dvosed i fotelja).

Oba putnika su zajedno sa drogom i kamionom predati u dalju nadležnost policiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ДУШАН КРАИШНИК БАЊА ЛУКА

    14. april 2016 | 13:53

    Албанци ма дај то није могуће тако фини људи!!!! Еееееееее касно ће вам бити европо док видите ко су они

  • G

    14. april 2016 | 17:08

    63 kile i to jos mladici. Dobice po 5 godina i po 100k evra kad izadju A koliko li je proslo pored, jedno 2, 3 tone :D Naravno da ce ovih 3 kilograma biti spaljeno, a 60 pusteno na ulicu. Standardna procedura cetvrtaka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA