PADAO GRAD VELIČINE JAJETA: Razbijao šoferšajbne automobila, nikad nisu videli veće komade leda! (VIDEO)

- Šoferšajbna je napukla u vožnji, pa sam morao da se sklonim pod obližnje drvo dok se vreme poboljša - rekao je jedan od vozača

  • 6

U Tuzli je danas oko podneva divljalo nevreme, pri čemu su obilne padavine praćene krupnim gradom uticale na saobraćaj.

Neke šoferšajbne automobila bile su razbijene posle ove oluje, a vozači na Karauli su bili primorani da zaustave svoja vozila i da sačekaju da nevreme prođe.

- Šoferšajbna je napukla u vožnji, pa sam morao da se sklonim pod obližnje drvo dok se vreme poboljša, možete i sami videti na fotografijama o kakvoj veličini leda se radi, zaista ne sećam se da sam nekada video veće komade, moram priznati da je bilo jezivo - rekao je za Tuzlanski.ba Mirsad M.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Timok

    14. april 2016 | 17:53

    09.08.2001. u Zajecaru - sante leda od po kilo i po i vece.Ko to nije doziveo,taj nece ni da poveruje.Ceo grad ostao bez krova i sofer sajbni.Kod mene u kuci vodopad - od potkrovlja do prizemlja vodopad.Tri nedelje u avgustu sunce izaslo nije.Bilo ne ponovilo se.Pre par godina odem u selo na slavu,ubi mi grad kola.Grad ko teniska loptica,ko jabuka.Bugari vratili oblake kao po obicaju a nasi nemaju rakete.Tako da bilo ko je u Zajecaru na vlasti,narod je osudjen na stetu.Nikad rakete nisu imali.

  • bobi

    14. april 2016 | 20:28

    Tako je i kod nas u Loznici, ovi iz Republike Srpske vrate oblake nama a ovdasnji penzioneri sa 2 rakete mogu samo da im promene smer, iz sela u selo.Rezultat je da vozim izlupani auto vec godinama.

  • Timok

    15. april 2016 | 00:05

    Bugari imaju,provereno.I to imaju sisteme,voze na traktorima i kamionima pa po potrebi dejstvuju odakle treba:)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA