Policajci su ih zaustavili zbog brze vožnje, a onda su oni izašli iz kola i gađali ih CIGLAMA (VIDEO)

Iznervirani što su ih policajci zaustavili, dva muškarca su gađali patrolna kola ciglama, pri čemu su razbili vetrobransko staklo

  • 7

Policija je objavila video-snimak u kojem su organi reda bili napadnuti ciglama kada su zaustavili dva muškarca u automobilu u Kirbiju, u Velikoj Britaniji.

OZLOGLAŠENA BRITANSKA PETORKA KONAČNO UHAPŠENA: Švercovali heroin vredan milion funti!

Kamera koja je bila zakačena za kontrolnu tablu policijskog automobila zabeležila je momenat kada su policajci zaustavili kola, posle čega su dva putnika iskočila i počela da gađaju ciglama patrolna kola.

Pritom su razbili vetrobransko staklo, ali to nije sprečilo policajce da krenu u poteru. Ipak, na putu M57 su izgubili automobil iz vida.

Kasnije su identifikovani, a jedan od njih se izjasnio krivim i osuđen je na ukupno osam godina za svađu, opasnu vožnju, vožnje sa suspendovanom vozačkom dozvolom i posedovanje kanabisa, koji je planirao da proda.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Владојло

    14. april 2016 | 17:38

    Ето шта је закон и спровођење истог у добром судском систему. Код нас би добио наногицу и месец дана условно.

  • Lale

    14. april 2016 | 17:51

    Kod nas da su to uradili,interventna bi ih zgazila kao pijan go.no! Ne bih im bio u kozi ni dve sekunde. Sklapali bi ih na ortopediji kao lego kockice...

  • yyy

    14. april 2016 | 18:08

    Sta, je ovo, kakva je ta pravna država, osudjuje prestupnike, tera ih u zatvor, ugrožava demokratiju... A mi od njih učili o nanogici, i usvojili izdrzavanje kazne u privatnim vilama sa bezenom...??! Čekaj BRE, ko je ovde LUD??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA