Al Džazira "pobrkala" Nikolića i Tadića (VIDEO)

Tokom prenosa televizijskog duela dva predsednička kandidata za vreme Tadićevog obraćanja stajao Nikolićev potpis i obrnuto

  • 1

Zaposleni na televiziji Al Džazira Balkans stvorili su zabunu svojim gledaocima, jer su tokom sinoćnjeg TV duela Tomislava Nikolića i Borisa Tadića pomešali imena dva predsednička kandidata. U ovoj televizijskoj kući kažu  da se greška slučajno potkrala.

TV duel kandidata za predsednika Srbije lidera DS i SNS, koji je emitovan sinoć na RTS-u, prenosile su mnoge domaće, ali i regionalne TV stanice. Ipak, jedna ga je posebno "začinila". Naime, u prilogu o duelu na televiziji Al Džazira Balkans se, tokom govora Tadića, na ekranu pojavio potpis Nikolića i obrnuto.

U ovoj televiziji sa sedištem u Sarajevu kažu za Telegraf.rs da takve greške tehničke prirode "nažalost, povremeno potkradaju u svakom TV programu". 

 

(M. Stojanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NADICA

    17. maj 2012 | 14:02

    Nije slucajna greska promene imena kod predsednickih kandidata.Neko ce glasati na osnovu slike pa bi nikolic dobio i tako neke glasove,Na sve su spremni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA