Miloš Vučević i Maja Gojković na tribini SNS u Temerinu

Nakon posete Sremskim Karlovcima, Vučević i Gojkovićeva uputili su se u opštinu Temerin, gde je u sali Kulturng centra održana tribina Koalicije okupljene oko naprednjaka

  • 4

Predsednik novosadskog Gradskog odbora Srpske napredne stranke i član predsedništva SNS i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević večeras je zajedno sa članicom predsedništva SNS Majom Gojković, posetio Sremske Karlovce.

Tom prilikom, oni su obišli Karate klub "Impuls", nakon čega su u prostorjima Opštinskog odbora SNS-a razgovarali sa clanovima i simpatizerima te stranke.

KAMPANJA TRAJE JOŠ SEDAM DANA: U ponoć, 21. aprila počinje PREDIZBORNA TIŠINA!

Nakon posete Sremskim Karlovcima, Vučević i Gojkovićeva uputili su se u opštinu Temerin, gde je u sali Kulturng centra održana tribina Koalicije okupljene oko naprednjaka.

Vučević je toj tribini poručio da se 24. aprila Srbija nalazi na prekretnici kada njeni građani biraju da li će se vratiti u prošlost, koju, kako je rekao, "karakterišu pljačkaške privaizacije i podela zemlje tajkunima, ili će krenuti u budućnost predvođeni politikom Aleksandra Vučića".

Zbirna izborna lista za pokrajinske izbore sadrži 13 stranaka

"Srbija 24. aprila bira da li ćemo da se vraćamo unazad, da ratujemo sa svima i hoćemo li da se junačimo i ničim ne doprinosimo i opstanku našeg naroda ni u Hrvatskoj ni u Republici Srpskoj ni u Federaciji BiH, tamo gde žive naši sunarodnici i da ničim ne doprinosimo jačanju i opstanku našeg naroda na Kosovu i Metohiji, možemo i da se vratimo u pljačkaške privatizacije i sve one loši stvari koje smo imali od 2000. do 2012. godine, ili hoćemo da idemo napred i da imamo izvesnu buducnost, da Srbija bude pristojna, uređena i država koja sarađuje sa svima, ali i država koja nije uvela sankcije Ruskoj federaciji", rekao je Vučević.

Ukupno 3.270 KANDIDATA ZA POSLANIKE: Republička izborna komisija proglasila 20 lista

On je dodao da Srbija na predstojećim izborima bira da li će ostati partner sa Kinom i SAD, potstivši da u Novom Sadu dve američke kompanije otvraju dve fabrike u kojima će biti otvoreno 5.000 novih radnih mesta, ali da se sa druge strane u Novom sadu nalazi i najveća investicija Rusije u Srbiji, a to je Kompanija NIS, odnosno Gaspromnjeft".

"I to je dokaz da je Srbija politički stabilna zemlja i da je dobra teritorija za ulaganje", naglasio je Vučević, dok je maja Gojković rekla da je uverena da će posle 24. aprila Bojan Pajtić otići u prošlost.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SRB IN

    16. april 2016 | 06:10

    Jesu li pre sastanka rekli Maji u kojoj je stranci da ne pobrka loncice.

  • Pastor

    16. april 2016 | 19:21

    Preletaci Maja i Milos ali bogami i Miroje svi su se ubacili menjajuci razne stranke a sada rukovode Novim Sadom ali na cast im

  • sale71

    16. april 2016 | 05:36

    Jeli Maja pričala nešto o Atp Vojvodina i autobuskoj stanici Ns?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA