NEMCI PRETE HRVATSKOJ ZBOG SRBA: Blokirate li Srbiji ulazak u Evropu, ostaćete BEZ EU NOVCA!

I Hrvatskoj treba Evropska Unija i trebaju joj partneri iz EU, i Hrvatska će imati ciljeve koje želi da ostvari. Inače će Hrvatska brzo uvideti da se ni njenim idejama i projektima neće izlaziti u susret - izjavio je u Gunther Krihbaum, predsednik Odbora za odnose sa Evropskom unijom u Bundestagu i visoki zvaničnik CDU-a

Nemačka vlada odlučila je da pošalje javnu poruku Hrvatskoj da odustane od blokade poglavlja 23 u pregovorima između Srbije i Evropske unije, i to u formi upozorenja da bi, u slučaju blokade Beograda, mogla ostati bez sredstava iz evropskih fondova.

Evropska komisija ODBACILA PRIMEDBE HRVATSKE na otvaranje poglavlja 23!

- I Hrvatskoj treba Evropska Unija i trebaju joj partneri iz EU, i Hrvatska će imati ciljeve koje želi da ostvari. Inače će Hrvatska brzo uvideti da se ni njenim idejama i projektima neće izlaziti u susret. Jer, u Evropskoj uniji važi pravilo da se uzima i daje. Daću samo jedan primer kod kojeg je Hrvatska popustila: pred samo pristupanje donesen je takozvani "lex Perković", od čega je posle Zagreb odustao - izjavio je u intervjuu za "Deutsche Welle", Gunther Krihbaum, predsednik Odbora za odnose sa Evropskom unijom u Bundestagu i visoki zvaničnik CDU-a.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pitanje

    16. april 2016 | 13:20

    Šta je bilo sa onih 20miliona evra kad su hrvati zatvorili granicu a?

  • Tb87

    16. april 2016 | 12:38

    Dokle smo mi dogurali kad nas Nemacka treba braniti od isfrustriranih, malih, jadnih hrvata... :(

  • Pitanje

    16. april 2016 | 12:17

    Zato su im dali 4milijarde za LNG Terminal na Krku tako da imaju i ventil i rampu na svojoj strani a?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA