Vučić: "Bojkot izbora je glas za Tadića"

- Pozivam građane da ne ostanu kod kuće, jer su dali glas Borisu Tadiću svi koji bojkotuju izbore - poručio zamenik predsednika SNS. On smatra da je ishod sinoćnjeg duela povoljan za tu partiju i najavljuje stroge kontrole biračkih mesta za 20. maj

  • 3

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić rekao je danas da svako bojkotovanje izbora znači glas za Borisa Tadića. On je pozvao sve građane da 20. maja izađu na birališta. Vučić je dodao da je SNS zadovoljna ishodom TV duela održanog sinoć na RTS.

- Pozivam građane da ne ostanu kod kuće, jer su dali glas Borisu Tadiću svi koji bojkotuju izbore - rekao je Vučić na konferenciji za novinare. On je dodao da je glas za Nikolića glas za bolju i drugačiju budućnost i šansa da čelnici režima budu pobeđeni.

Vučić je rekao da je SNS zadovoljna ishodom duela u kome se, kako je naveo, pokazala politička ubedljivost Nikolićevih argumenata, prirodnost, pristojnost i racionalnost u odnosu na Tadića.

- Boris Tadić kao da je progutao ploču na 78 obrtaja, tako je govorio, ali i čitao - smatra Vučić.

On je dodao da Tadić nije imao odgovore na kljčna pitanja u vezi sa 200.000 novih radnih mesta, 1.000 evra od akcija, platama i penzijama u Srbiji.

Vučić je rekao da je za SNS najvažnije da pobede na izborima, kako bi pokazali na koji način je prekrajana volja građana. Zamenik predsednika SNS-a najavio je da će SNS imati "svoje ljude na svakoj kutiji", koji će bez nasilja obezbediti svako biračko mesto, kao i da će čestitati Tadiću, ako na izborima pobedi "bez krađe".

- Ako izgubimo, a ne pokradu nas, i Srbija izabere put u prošlost mi ćemo da čestitamo bez ikakvog nasilja - rekao je Vučić.

Odgovarajući na pitanje u vezi sa sporazumom sa Demokratskom strankom Srbije Vučić je rekao da se SNS nije odrekla Evropske unije, već da se sa DSS-om dogovorila da će se to pitanje rešiti na najdemokratskiji način - referendumom.

(M. S. / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA