ISPOVEST ČOVEKA KOME JE FREZA ODSEKLA OBE NOGE: Samo sam mislio kako ću glupo umreti! (FOTO)

- Od udarca je prestala da radi, da se nije zaustavila bio bih mrtav jer bi mi samlela noge - rekao je Zoran Tošić

  • 16

- Tih sat vremena dok sam čekao pomoć, činilo mi se kao večnost. Obe noge su mi bile zarobljene među motičicama motokultivatora. Kroz glavu mi je prolazila misao: "Kako ću glupo izgubiti glavu" - priča iz bolničke postelje Zoran Tošić iz niškog sela Sićevo koji je u nedelju popodne doživeo tešku nezgodu u polju.

MOTOKULTIVATOR ODSEKAO OBE NOGE ČOVEKU! Jezivi detalji krvave nesreće na njivi u Srbiji

Nesrećni čovek je rano ujutro krenuo kako bi njivu očistio od trave i pripremio za sadnju.

- Ta njiva je na oko kilometar od sela. Celog jutra sam radio, okopavajući travu. Ne znam tačno koliko je bilo sati, znam da je prošlo podne kada je motokultivator "poludeo". Motor je preko filtera povukao ulje i freza je umesto napred, počela da se kreće unazad. Dok sam pokušavao da je obuzdam motičice su mi zahvatile noge. Osetio sam stravičan bol dok su mi sekle stopala i listove, krv me je oblila u trenutku.

- Freza je nastavila da se kreće i na moju sreću udarila u jedan brest i izvrnula se na bok. Od udarca je prestala da radi, da se nije zaustavila bio bih mrtav jer bi mi samlela noge - opisuje tragediju koja ga je umalo koštala života Tošić.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Direktor niškog Kliničkog centra Zoran Radovanović saopštio je da je pacijent zadobio teške telesne povrede.

- Zbog teških povreda njemu je amputirana desna potkolenica, na levoj nozi su presečeni krvni sudovi, povrede su obrađene hirurški, i lekari Klinike za ortopediju se bore da je spasu - rekao je Radovanović.

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dragan

    18. april 2016 | 23:37

    Dao ti Bog snage da se oporavis...!!!

  • !!!

    19. april 2016 | 00:09

    Zelim vam brz oporavak i puno snage, energije i dobrog duha za ubuduce.

  • Respekt za Seljaka

    18. april 2016 | 22:46

    Ja sam gradsko dete ali sam dobar deo svog zivota proveo kod rodjaka na selu. Mnogo je to lep zivot ali pun obaveza i velikih opasnosti. Traktori,kosacice,cirkulari pa one krunilice za kukuruz ...vrsalice...motorne testere...i td. Od svega ovoga za dlaku ostanes invalid ili pogines.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA