SVAKU NOĆ SANJAM MOJU JELENU I MISLIM DA ĆU JE PONOVO VIDETI ŽIVU! Jeziv krik majke brutalno ubijene ZVEZDE GRANDA

- Ne mogu da verujem šta mi se dešava. Svaki dan idem ćerki na grob. Sve mislim da je ovo košmar iz kojeg ću se probuditi i ponovo videti moju Jelenu živu. I svaku noć je sanjam - kaže Zorica Krsmanović

  • 9

Zorica Krsmanović, majka ubijene Jelene, kaže da svaku noć sanja svoju pokojnu ćerku, koja je brutalno ubijena, a za ubicom policija i dalje traga.

JELENIN POSLEDNJI POZIV MAJCI VODI DO UBICE! Policija na tragu KLJUČNOG DOKAZA koji će rešiti ubistvo ZVEZDE GRANDA?

- Strašno je ovo, strašno... Ne mogu da verujem šta mi se dešava. Svaki dan idem ćerki na grob. Sve mislim da je ovo košmar iz kojeg ću se probuditi i ponovo videti moju Jelenu živu. I svaku noć je sanjam. Moje dete, moju Jelenu. Ne mogu više ovako, živim za dan kad će ubica biti uhvaćen - rekla je za Kurir sva utučena i malaksala majka pokojne pevačice, držeći se od tuge i bola za glavu i prislanjajući se na ogradu kapije.

POLICIJA DOBILA NOVU DOJAVU U SLUČAJU UBISTVA PEVAČICE: Da li KONAČNO imaju opipljiv dokaz?

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Kako prenosi ovaj list, ubistvo Jelene Krsmanović Marjanović (33) iz Borče brižljivo je planirano najmanje dva meseca, a takođe se tvrdi da će cela porodica Marjanović ove nedelje biti ponovo odvedena na ispitivanje u policiju, kao i na poligraf.

MAJKA UBIJENE PEVAČICE NAPUSTILA KUĆU MARJANOVIĆA: Odvezao je Zoranov brat (FOTO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Ubica je imao najmanje jednog pomagača i oni su se detaljno spremali za ovaj stravičan zločin. Na osnovu dosadašnje istrage očigledno je da su tragovi brižljivo uklanjani, da su znali navike i kretanje žrtve. I dalje se tačno ne zna gde je i kad ona ubijena, jer je očigledno da je telo kasnije odneto i bačeno u kanal - kaže sagovornik blizak istrazi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    19. april 2016 | 10:32

    Nema sanse! Ovo je zlocin izvrsen u afektu ili, narodski receno, prekidu filma. Onaj ko planira dva meseca zlocin, sigurno ga ne bi ovako isplanirao. Opet nagadjanje i podizanje tiraza u nedostatku pravih informacija. Jedino u sta sam ja sigurna je da je zrtva poznavala ubicu, ko god to bio.

  • mihailovic

    19. april 2016 | 13:17

    Jelininim Roditeljima iskreno saucesce LJUTI ME STO ISTRAZNI ORGANI TAPKAJU UMESTU UMESTO DA JE UBICA VEC IZA RESETAKA. CELOKUPNO POLICIJSKO RUKOVOFSTVO NA GELU SA MINISTROM POLICIJE DA DAJU NEOPOZIVU OSTAVKU

  • mihailovic

    19. april 2016 | 11:50

    Jelininim Roditeljima iskreno saucesce LJUTI ME NEDPOSOBNOST IDTRAZNOH ORGANA KOJI TAPKAJU UMESTU UMESTO DA JE UBICA VEC IZA RESETAKA. ZA OVU NESPOSOBNOST CELOKUPNO POLICIJSKO RUKOVOFSTVO NA GELU SA MINISTROM POLICIJE DA DAJU NEOPOZIVU OSTAVKU !!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA