Joca Amsterdam traži od Srbije odštetu od 60 MILIONA!

Jocić će od države tražiti odštetu od 60 miliona dinara, a slučaj je Srbiju već koštao 11 miliona, koliko je plaćeno njegovim advokatima

  • 2

Sreten Jocić, zvani Joca Amsterdam, rešio je da tuži Srbiju zbog nezakonitog pritvaranje u slučaju “Pukanić” i kršenja pretpostavke nevinosti.

JOCI AMSTERDAMU MILIONSKA ODŠTETA? Posle odluke suda da nije kriv za ubistvo Pukanića

Kako navode, Jocić će od države tražiti odštetu od 60 miliona dinara, a slučaj je Srbiju već koštao 11 miliona, koliko je plaćeno njegovim advokatima, saznaju "Novosti".

Jocić je pre tri meseca preko svojih advokata državnim organima uputio zahtev o eventualnom sudskom poravnanju, o čemu je trebalo da odluči Ministarstvo pravde.

Kako to nije urađeno, Jocić sad može da, po zakonu, podnese tužbu za naknadu štete.

Inače, Sreten Jocić je Srbiju već koštao 11 miliona dinara, koliko je s računa Specijalnog suda u Beogradu isplaćeno njegovim advokatima na ime zastupanja pred sudom, zbog pravosnažne presude kojom je oslobođen za ubistvo Ive Pukanića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ns

    19. april 2016 | 15:14

    Tako je buraz, jesi ti mutivoda i sve to stoji, ali ovo je bila farsa jer nisu imali pojma ko je narucio ubistvo, pa onda kao daj da amsterdama optuzimo, sta ima veze.... 600 miliona trazi a ne 60 !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA