RUSKO ORUŽJE RAZNELO BUNKER SA UDALJENOSTI OD 200 KILOMETARA: Putin demonstrirao silu! (VIDEO)

- Položaj simuliranog neprijateljskog zapovednog položaja, koji se nalazio na nekih 200 kilometara od borbenog oružja, pretvoren je u jamu - komentar je Ministarstva odbrane na video-snimak

  • 8

U demonstriranju sile i jačine borbenog oružja nadmeću se mnoge svetske sile, međutim, očigledno je da je Rusija visoko pozicionirana na toj lestvici. U prilog tome govori i novi video-snimak na kojem se vidi lansiranje projektila Iskander-M koji sa 200 kilometara udaljenosti uništava u potpunosti bunker!

MEDLIN OLBRAJT: Putin je pametan, ali veoma ZAO čovek

Snimak je nastao prilikom vežbe na raketnom poligonu Kapucin Jar na području Astrahana.

- Položaj simuliranog neprijateljskog zapovednog položaja, koji se nalazio na nekih 200 kilometara od borbenog oružja, pretvoren je u jamu - komentar je Ministarstva odbrane na video-snimak.

Iskander-M je verzija ruskog taktičkog raketnog sistema čija je NATO oznaka SS-26 Stone. Putem njega se može ispaljivati projektil kvazibalistički 9M723 i krstareći 9M728.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    20. april 2016 | 12:44

    Ta debela američka kravetina nije zla, ona ima '' MILOSRDNOG ANĐELA'.

  • disclose tv

    20. april 2016 | 12:49

    Putine kralju

  • Boki_Kopenhagen

    20. april 2016 | 12:21

    Mala ruska bombica :)) Pa drugacije se nije moglo ni ocekivati od njihove vojne sile...Oni sta god naprave nema smrti...Samo naprijed braco rusi...Posaljite 5-6 komada ISIS-u da im se malo gace zatresu ,ma da im se tresu svakako...Oni jednu ovakvu da opale sa njihovih dzipova TOYOTA raspali bi se u komade..Oni nemaju bog dao ni bolju opremu,magarca sa haubicama i dzipove i to im je vojna sila...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA