POTRAGA ZA ČOVEKOM KOJI JE IZREŠETAO BIVŠU ŽENU I NJENOG MUŽA: Iz Pljevalja pobegao u nepoznatom pravcu?

Sa nekoliko hitaca iz automatske puške prvo je likvidirao Radoša Terzića (56), direktora JP "Centar za sport i rekreaciju", a desetak minuta kasnije u naselju Varoš presudio je i bivšoj supruzi Slobodanki (39), radnici filijale "T-mobajl". Potom se dao u bekstvo

  • 4

Pljevljak Goran Dragićević (47), nastanjen u Budvi, počinio je u utorak, nešto posle 21 čas, zločin kakav se ne pamti u regionu.

IZREŠETANI RADOŠ I SLOBODANKA TERZIĆ: Sumnja se da je par ubio Slobodankin bivši muž

Sa nekoliko hitaca iz automatske puške prvo je likvidirao Radoša Terzića (56), direktora JP "Centar za sport i rekreaciju", a desetak minuta kasnije u naselju Varoš presudio je i bivšoj supruzi Slobodanki (39), radnici filijale "T-mobajl". Potom se dao u bekstvo, pišu Večernje Novosti.

Istražitelji su u sredu popodne završili uviđaj u stanu porodice Terzić, odakle je potom u pratnji policije na obdukciju odneto beživotno Slobodankino telo. Uviđaj, u prisustvu Višeg državnog tužioca iz Bijelog Polja, obavljen je na službenom ulazu gradskog stadiona, gde je Dragićević, za koga se tvrdi da je bio pripadnik "Arkanovih tigrova" i da je ratovao u BiH, sačekao Terzića, koji je izašao iz službenih prostorija i spremao se da uđe u svoje vozilo.

SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD ŠAPCA: Sudar kamiona i automobila, dvoje ljudi povređeno! (FOTO)

Tada je odjeknulo nekoliko hitaca. Ubica je dobro znao da je Terzić dolazio da obiđe radnike, koji su postavljali stolice na stadionu, i noćne čuvare. Dvojica su pokušali da mu pomognu, ali bezuspešno. Direktor je umro na putu prema bolnici, prenose Novosti.

Sudeći po tragovima, pokušao je da umakne Dragićeviću, koji se najednom stvorio pred njim sa automatskom puškom. Međutim, pogodilo ga je nekoliko hitaca i Terzić se srušio između vrata na ulazu u stadion.

DOK JE POLICIJA ISPITIVALA KOMŠIJE: Zoranov otac i kuma iznenada odjurili u nepoznatom pravcu!

Kako se u gradu priča, Slobodanka i Goran su se pre više od deset godina razveli. Razlog su bili narušeni bračni odnosi, jer Goran je načuo priče o vezi njegove supruge, tada sekretarice u "Telekomu", da je ona navodno sa Radošem Terzićem, koji joj je bio direktor. Pre braka sa Slobodankom, Radoš se razveo od svoje supruge, sa kojom ima dvoje dece, i njemu je Dragićević umeo često da pripreti, piše ovaj list.

Na putu prema Rudom, u Republici Srpskoj, u sredu je pronađen džip, za koji se pretpostavlja da je u vlasništvu Dragićevića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    20. april 2016 | 22:10

    Zašto se sada niko ne oglašava da da neki komentar povodom nemilog događaja? Nisam za to da se nesporazumi i problemi rešavaju na ovakav način, ali ako se drugačije ne može jer se druga strana oglušuje na pozive, onda ništa drugo ne preostaje nego skrenuti pažnju na probleme na ovakav način da bi drugi za ubuduće više razmišljali pre nego što učine bilo kakav pogrešan korak.

  • Gajić cvetin

    21. april 2016 | 08:15

    Uhapsiće se jara samo polako zlikovac jedan

  • Srbija crna gora Srbija

    22. april 2016 | 08:45

    Goca neka ti je laka crna zemlja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA