OVO JE NAJVEĆI IZBORNI HIT! I Mrtav Slobodan Milošević dobija poziv za glasanje?!

Pozivi za glasanje sve do pršlih izbora 2014. godine redovno su stizali bivšem predsedniku SRJ Slobodanu Miloševiću na beogradsku adresu

  • 11

Pozivi za glasanje sve do pršlih izbora 2014. godine redovno su stizali bivšem predsedniku SRJ Slobodanu Miloševiću na beogradsku adresu, iako je preminuo u pritvoru u Hagu 2004. godine!

Razlog tome je, nezvanično, to što Haški tribunal nije poslao umrlicu na vreme, te nije mogao da bude evidentiran da je upisan u matičnu knjigu umrlih.

SLOBA JE MOJ HEROJ, NIKO NIJE VELIKI KAO ON - POLITIKA MI JE DONELA ZLO! Ispovest Miloševićevog unuka zapalila je Balkan (FOTO)

Kada je umrlica pre nekoliko godina stigla iz Haga, pozivi su prestali da stižu i Milošević je izbrisan iz jedinstvenog biračkog spiska.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

EKSKLUZIVNO - SLOBA U TRENERCI I PUMA DISK PATIKAMA! Pogledajte NIKAD OBJAVLJENE fotografije Miloševića (FOTO)

U Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave koje vodi Kori Udovički preciziraju da svaki birač može samo jednom da bude upisan u birački spisak i da je osnovna prednost uspostavljanja jedinstvenog biračkog spiska to što sistem, na primer, ne dozvoljava dupli upis ili što se putem elektronskih upravnih procesa evidentira kada neko promeni adresu i to ga čini efikasnim.

U tom ministarstvu kažu da spisak do raspisivanja izbora ažuriraju lokalne samo uprave, koje unose sve izmene, upise, brisanje, izmene podataka, a do zaključenja biračkog spiska do tri dana pre održavanja izbora, naknadne promene isključivo na zahtev građana može da unese ministarstvo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbija

    21. april 2016 | 08:50

    Mrtav Slobodan Milosevic da se kandiduje opet bi imao vise glasova nego svi zajedno !!!

  • Pas laje, vetar nosi

    21. april 2016 | 08:45

    Šta je tu izborni hit? Izbrisan je i iz spiska i života, zahvaljujući svom narodu koji ga je izručio Hagu.

  • Boki

    21. april 2016 | 17:47

    I mom dedi stizalo za glasanje do pre neku godinu a njega nema vec od 1992. A meni jos nije stigo i ako imam 40g . Veselo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA