JEZIV POKOLJ U AMERICI: Cela porodica ubijena na spavanju, majka usmrćena sa bebom u naručju! (FOTO)

- Napad su preživeli četvorogodišnje i trogodišnje dete, kao i beba koja je stara svega šest meseci - rekao je šerif Čarls Rider

  • 24

Tri deteta su preživela, a osam ljudi je izgubilo život u pucnjavi koja se dogodila danas u Ohaju u SAD, saopštili su zvaničnici.

KRVAVI PIR U AMERICI: Napadač ubio celu porodicu, opasnost nije prošla! (FOTO) (VIDEO)

Među ubijenima se nalazi i jedan šesnaestogodišnjak, a napadač je i dalje na slobodi i policija je upozorila da je veoma opasan.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Napad su preživeli četvorogodišnje i trogodišnje dete, kao i beba koja je stara svega šest meseci - rekao je šerif Čarls Rider.

Čarls Rider je na pres konferenciji za medije rekao da je policija prvi poziv o napadu dobila ujutru u 7.53.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Takođe je istakao da niko od ubijenih nije izvršio samoubistvo, zbog čega se smatra da je ubica još uvek na slobodi. Žrtve su pronađene na četiri različite lokacije, od kojih je dvoje šetalo kada su ubijeni, dok su ostali pronađeni na mestu udaljenom 10 minuta.

Oni su ubijeni u krevetu pucnjem u glavu, a prema rečima generala Majka DeVajna, u jednom od kreveta se nalazila majka sa bebom koja je bila stara tek četiri dana.

(Telegraf.rs / Rt.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ser Žile

    22. april 2016 | 23:35

    I šta sad, treba li Srbija zbog toga da proglasi trodnevnu žalost? Amerika je zemlja ludaka, i to je njihova stvar, neka se ubijaju do mile volje. Ne razumem zašto je to toliko važna vest za nas u Srbiji?

  • Zalosno

    23. april 2016 | 00:12

    Nije amerika zemlja ludaka,citav svijet,pomislite na bebu malu,grijeh

  • ATIMUS

    23. april 2016 | 00:53

    Amerika je mesana nacija rasna etnicka nacionalna sa mnogo nasledja i to je drzava nonstop u gradjanskoj tenzi koja na kraju eskalira u patolosku mrznju i zlocinima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA