ZA JELENOM MARJANOVIĆ SU MALO PRE UBISTVA KRENULI MUŠKARCI NA BICIKLIMA: Najnovije saznanje iz istrage

- Kada je Jelena počela od rampe da trči, nedugo zatim, za njom su tuda prošla i dvojica biciklista. Meštani koji su njih videli, prijavili su policiji - pričaju meštani

  • 94

Inspektori koji rasvetljavaju ubistvo Jelene Marjanović, traže dvojicu biciklista koji su u subotu, 2. aprila vozili bicikle na nasipu u Crvenki, kada je trčala i svirepo ubijena pevačica Granda.

(EKSKLUZIVNO) ISPOVEST STANKA ANTIĆA, ČIJU KUĆU JE JUČE PRETRAŽILA POLICIJA: Nemam veze sa UBISTVOM JELENE MARJANOVIĆ!

MISTERIJA BICIKLISTE SA NASIPA SMRTI: Inspektori traže čoveka kojeg je MUŽ JELENE MARJANOVIĆ video kobne noći

Meštani nasipa pričaju za Telegraf da su tim povodom inspektori sinoć ušli u svaku kuću u Crvenki.

- Kada je Jelena počela od rampe da trči, nedugo zatim, za njom su tuda prošla i dvojica biciklista. Meštani koji su tada bili njih su videli i to prijavili policiji. Sad ih inspektori traže, ne bi li im oni nešto rekli odnosno da li su nešto sumnjivo videli na nasipu - pričaju meštani koje smo danas zatekli u blizini nasipa u Crvenki.

Oni navode da su inspektori sinoć tragali za njima do duboko u noć.

VELIKI OBRT U ISTRAZI UBISTVA PEVAČICE: Policiji se javio čovek koji kaže da je svedok Jeleninog stradanja!?

- Ušli su u svako dvorište, u svaku kuću. Svakom ukućaninu ponaosob su pokazivali slike i pitali ih da li prepoznaju nekog - kazu meštani.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    23. april 2016 | 12:31

    Ovo je postalo bolesno! Svaki dan hiljadu i jedna nova prica! Daj cekajte da policija odradi svoje! Zbog citanosti stalno izmisljati neke nove price, da ti se zivot zgadi!

  • Aleksandra

    23. april 2016 | 15:08

    za Jelenom su krenuli krokodili ...oni se inace cesti setaju nasipom... jutros su se javila dva njihova rodjaka vrlo sumljiva ...boze sacu vaj komedije u ovoj tragediji

  • olga

    23. april 2016 | 15:05

    Nemoj samo da nekome napakuju ubistvo obzirom da je Vučić odredio 48 sati za otkrivanje.ubice.neverujem ni jednoj instituciji Srbije niti bi pristala na poligraf ili davanje DNK-a.Srbija je velika septička jama koja smrdi li smrdi.Nepismeni su u svim institucijama i njima verovati je gore nego sesti na bombu bez osigurača.Jadni proplai ,polupismeni,gladni Srbi glasajte obavezno za Vučića .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA