JEZIVI DETALJI UBISTVA ZVEZDINOG NAVIJAČA: Izboden u centru grada u tuči sa huliganima Borca!

Navijač Zvezde (22) ubijen je posle dogovorene tuče sa navijačima Borca na centralnom trgu u Čačku

  • 55

U Čačku se dogodila tragedija u kojoj je nastradao navijač Crvene zvezde Aleksandar Jaćimović, posle tuče između navijača Borca i crveno-belih noć pre utakmice.

>>> Odložen meč u Čačku zbog ubistva navijača Zvezde!

Nastradali mladić je imao 22 godine i zove se Aleksandar Jaćimović. Drugi navijač je teško ranjen i takođe je navijač Crvene zvezde.

Sukob se dogodio u blizini centralnog trga u gradu. Navodno su navijači Borca bili sa nekoliko devojaka. Kada su se pojavili navijači Zvezde došlo je do rasprave, zatim i tuče u kojoj je jedan navijač Borca potegao nož i uboo Jaćimovića direktno u srce i ranio drugog navijača Zvezde.

Meč između Borca i Zvezde koji je trebalo da se odigra u 17.00, odložen je i naknadni termin će biti kasnije saopšten.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Помаже Бог СРБИНЕ

    23. april 2016 | 13:21

    Заказали "тучу" ...?!? Не, него КЛАНИЦУ !!! Ненормално је и неморални и кукавички је искасапити живо биће ... Сва "достигнућа" нато-нацизма и праксе "убиј и бежи" .... ОЛОШ

  • Stexa

    23. april 2016 | 13:19

    Boze oprosti, ali kada dodje do ovoga, meni ove osobe uopste nije zao.. I ja sam navijac, i ja volim utakmice i svoj klub..(Ne mrzim protivnike, niti bilo koga..)Zakacana tuca, zbog cegaa?Zbog toga sto dve strane navijaju za dva timaa?? Postali smo bolesna nacija. Ajde sto oni medjusobno zakazuju tuce, ali danas nije sigurno ni za koga da odeee na utakmicu, a kamoli dete da povede..Sve je izgubilo svoju draz u vezi sa sportom..

  • urnebesni,spektakularni,uznemiravajući,monstruozni Miile sa dva i

    23. april 2016 | 13:20

    imali dogovorenu tuču?....žao mi je roditelja,a toj stoci podeliti kolje i sablje da vidimo koji su bolji navijači....pa da odem sa porodicom i gledam fudbal?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA