ISPOVEST MUŽA UBIJENE PEVAČICE: Jana i ja ne možemo da izađemo iz kuće, ovo ne bih poželeo ni najgorem neprijatelju

- Oni koji bi trebalo prvi da traže od Boga da okaje njihove grehe, ti su prvi našli da sude - kratko je prokomenatrisao Marjanović optužbe poznanika

  • 17
Zoran Marijanović,  Zoran Marjanović, muž od ubijene  Jelena Marjanović Krsmanović Foto: Telegraf, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Zoran Marjanović, muž ubijene pevačice, Jelene Marjanović, otvorio je dušu i otrkio šta ga najviše muči od ubistva, kako je Jani objasnio da mame više nema, a i to kako se nosi sa medijskim pritiskom i konstantnom prismotrom njegove kuće u Borči.

(EKSKLUZIVNO) ISPOVEST STANKA ANTIĆA, ČIJU KUĆU JE JUČE PRETRAŽILA POLICIJA: Nemam veze sa UBISTVOM JELENE MARJANOVIĆ!

- Jezivo je ovo što se događa. Ne mogu iz kuće da izađem. Oni koji bi trebalo prvi da traže od Boga da okaje njihove grehe, ti su prvi našli da sude. To je jezivo. Da ne poželiš ni najgorem neprijatelju - kaže Marjanović.

Na izjave da će ubica biti uhapšen narednih dana kratko je odgovorio.

POLICIJA DRŽI UBICU U ŠACI: Misteriozni svedok ispričao MRAČNE TAJNE MARJANOVIĆA?

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Ne mešam se u rad policije. Posvećen sam Jani 24 sata dnevno. Pokušavamo da je adaptiramo na sve ovo što se događa oko nje, na gubitak njene majke. Priča o njoj često, ali to je normalno. Normalno je da priča o svojoj mami - priča Marjanović za "Blic" - izveo sam je malo u igraonicu. Poludeće u kući. Po ceo dan smo tamo. Ne možemo da izađemo - ističe Marjanović, koji je odmah po pronalasku Jeleninog beživotnog tela 3. aprila proveo 48 sati u pritvoru.

VELIKI OBRT U ISTRAZI: Da li je JELENA ubijena SA DRUGE STRANE NASIPA SMRTI?

Zoranovog oca Vladimira dodatno su povredili tekstovi u pojedinim medijima gde je, kako je rekao, njegova supruga nazivana "vračarom".

- Pričaju da je vračara. Da gata, gleda u karte. Ona njih ne zna ni da drži. Ona je čista, onakva kakvu ju je Bog dao. Ovo što nama rade ne dao Bog nikome. Za moje godine, koliko ih imam, ne pamtim da su o nekome pisali kao što pišu o nama - kaže Vladimir.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @@@

    24. april 2016 | 07:44

    Opet im ne verujem....pa gore je što je pisalo da su ubice nego da je vračara!!!!!

  • klara

    24. april 2016 | 11:22

    Otac nasmejan,mase kao da mu aplaudiraju,strasno!Nemam reci...,

  • Mima

    24. april 2016 | 04:06

    Zalosno,muz ce naci drugu zenu a dijete majku nece!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA