BOGATA TRPEZA KOD SOCIJALISTA: Dačić se obraća Srbiji iz štaba SPS-a (FOTO) (VIDEO)

U štabu još uvek nema lidera socijalista Ivice Dačića, a prve rezultate čekaju zamenik predsednika SPS i ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić, potpredsednik Socijalističke partije Srbije Branko Ružić, počasni predsednik Milutin Mrkonjić i potpredsednica SPS Slavica Đukić Dejanović

  • 9

U izbornom štabu Socijalističke partije Srbije okupile su se brojne novinarske ekipe, a polako pristižu i funkcioneri stranke, gde zajedno očekuju prve rezultate izbora, a prvo obraćanje biće oko 22 časa.

(LIVESTREAM) KLJUČA U IZBORNOM ŠTABU NAPREDNJAKA! Vučić među prvima došao u CENTRALU SNS (FOTO)

PORODIČNO: Srpski ministar izašao prvi put sa sinom na GLASANJE! (FOTO)

U štab je prvo stigao zamenik predsednika SPS i ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić, a nešto kasnije i počasni predsednik Milutin Mrkonjić, potpredsednik Socijalističke partije Srbije Branko Ružić i potpredsednica Socijalističke partije Srbije  Slavica Đukić Dejanović.

Brojne novinarske ekipe iznenadilo je odsustvo lidera socijalista Ivice Dačića u izbornom štabu, a njegov dolazak najavljen je za 22 časa.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Kao i svaki put kada su izbori u toku, u štabu SPS-a za brojne medijske ekipe i funkcionere služi se pečenje, pa je i atmosefera na visokom nivou.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević
Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević
Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

U 20 časova zatvorena su biračka mesta i završeno je glasanje za vanredne parlamentarne izbore, Skupštinu Vojvodine i lokalne izbore.

Foto: Milena Đorđević

Foto: Milena Đorđević

(M. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA