U ŠTABU ČEDE, ČANKA I BORISA TVRDE: Na biračkim mestima širom Srbije je BILO KUPOVINE GLASOVA! (FOTO) (VIDEO)

Koalicija LDP-LSV-SDS tvrdi da je na više mesta uočeno glasanje bez lične karte, ali i da se unutar biračkog mesta organizuju izborni štabovi, za šta optužuju SNS

  • 19

U izbornom štabu LDP-LSV-SDS čekaju rezultate i tvrde da je do 19 sati uočeno više nepravilnosti na biračkim mestima širom Srbije, kao što su stotine nedostajućih glasačkih listića, izborni štab unutar glasačkog mesta, nezapečaćena kutija, kupovina glasova.

Kad je reč o nedostajućim listićima, rekorder je Obrenovac gde ih nedostaje 600, dok u Nišu nedostaje oko 300 listića, u Novom Sadu 400, a u Šidu 100.

Na više mesta, kako tvrde, uočeno je glasanje bez lične karte, ali i da se unutar biračkog mesta organizuju izborni štabovi, za šta ova koalicija optužuje onu okupljenu oko SNS.

Navode i da imaju saznanja da je u Leskovcu vlasnik restorana Eliza, inače član SPS, davao Romima novac kako bi glasali za tu opciju.

U štabu LDP-LSV-SDS u Domu omladine, gde je organizovano praćenje rezultata izbora, za sada je mirno, i polako pristižu novinarske ekipe.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

SVI SU GLEDALI U NJEGOVU SUPRUGU! Glasao i Čeda Jovanović (FOTO)

Iz pres službe LDP-a kažu da se obraćanje medijima, kao i gostima, Čedomira Jovanovića (LDP) i Borisa Tadića (SDS) očekuje između 21.00 i 21.30 časa, kada će biti poznati i prvi rezultati današnjih izbora. Obraćanje Nenada Čanka (LSV) je za sada izvesno, a pretpostavlja se da će to biti tek pošto budu poznati i rezultati glasanja u Vojvodini.

Foto:Tanjug/Zoran Žestić Foto:Tanjug/Zoran Žestić

U štab koalicije LDP-LSV-SDS stiže i posluženje i to posno. Ali piće je žestoko: viski, belo i crno vino, pivo, a ima i vode i sokova.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

U sedište stranke pristigli su Milojko Pantić, Jelena Bogavac, Đoka Kortina, Olivera Ježina, Jelena Milić i drugi.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Zamenik potpredsednika stranke Nenad Milić je izrazio nezadovoljstvo što se objavljuju rezultati na osnovu malog broja pregledanih glasova, ali da je izvesno da je na ovim izborima ubedljivu pobedu odneo SNS.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić Foto: Tanjug/Zoran Žestić

U Domu omladine se okuplja sve veći broj ljudi.

Još se ne zna kada će tačno biti obraćanje Čedomira Jovanovica i Borisa Tadica, ali se očekuje kada bude veći broj prebrojanih glasova.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Na konferenciji za novinare, Čedomir Jovanović i Boris Tadić su istakli da rezultati kasne i da ne mogu sa sigurnošću da obaveste građane koliko glasova su osvojili na republičkom, koliko na pokrajinskom, a koliko na lokalnom nivou.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić Foto: Tanjug/Zoran Žestić

I pored toga što nisu zadovoljni kako je glasanje proteklo u Srbiji i stanju sa prebrojavanjem glasova, lidesri LDP i SDS su i vise nego raspoloženi i nakon obraćanja javnosti u opuštenoj atmosferi i sa osmehom na licu ostali su u domu omladine i razgovaraju sa svojim prijateljima i simpatizerima.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

OČEKUJEM VIŠE DEMOKRATIJE U SRBIJI! Evo šta je Boris Tadiće rekao posle glasanja (FOTO)

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA