LIDERI OPOZICIJE UPALI U "GLUVO DOBA" U RIK I NEĆE DA IZAĐU IZ ZGRADE! Evo šta zahtevaju Čeda, Tadić, Radulović i Pajtić (FOTO)

- Kontrolisaćemo sav izborni materijal, kao i sve prijave o fantomskim pozivima - rekao je lider SDS-a Boris Tadić

  • 59

Opozicija nakon hitnog sastanka, koji je sazvao DS uputila se u Republičku izbornu komisiju kako bi pratila prebrojavanje glasova. Lideri opozicije ušli su u "gluvo doba noći" u RIK da bi pratili prebrojavanje glasova.

U RIK-u su prisutni Saša Radulović, Boško Obradović, Čedomir Jovanović, Boris Tadić, Sanda Rašković Ivić, Aleksandra Jerkov, Bojan Pajtić i Boris Malagurski.

RIK OBJAVIO NAJNOVIJE REZULTATE: SNS pobednik sa 48,5, SPS 11,8, Šešelj, DS i Radulović prešli CENZUS, ostali ispod!

Kako su rekli predstavnici opozicije, sve liste imaju manje-više iste rezultate i da prema rezultatima izbora sedam lista ulazi u sledeći saziv Skupštine Srbije.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Lideri četiri liste su poručili da će se, bez obzira na ideološke razlike, boriti za pravo na demokratske izbore i da neće dozvoliti da se "tokom noći prekraja volja građana" i da se izborni rezultati "manipulacijama i inženjeringom projektuju prema onome što žele SNS i Aleksandar Vučić".

Lideri ovih stranaka su naveli i da im je iz RIK obećano da će im biti omogućen uvid u sav izborni materijal, sve vreće, zapisnika i listiće.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić Foto: Tanjug/Zoran Žestić

"Kontrolisaćemo sav izborni materijal, kao i sve prijave o fantomskim pozivima", rekao je lider SDS Boris Tadić.

Lider demokrata Bojan Pajtić je rekao da neće dozvoliti krađu izbora i da se stranka koju on vodi 26 godina bori protiv krađe na izborima, kao i da je pravna država važnija od toga gde je ko u političkom spektru.

Plan je da opozicija ostane u parlamentu, sve dok ne sazna "kako to RIK broji glasove". Oni na monitoru na kojem se ažuriraju podaci, prate najnovije rezultate izbora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    25. april 2016 | 08:48

    Opozicija ocigledno ne zna da prihvati poraz... Sta ste ocekivali,da pobedite? Vi ste se svi pokazali prethodnih godina i doveli drzavu u propast,na ivicu bankrota.

  • Tiger

    25. april 2016 | 08:54

    Nije mi jasno sta trazite...dajte svi ostavke i idite vise da vas negledamo.Dosta ste upropastili drzavu

  • Kobra

    25. april 2016 | 08:49

    Hehehe...Ceda,Boris,Canak...ne bi pobedili Vucica ni u sahu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA