VRAČAR GLASAO ZA VUČIĆA! Vesić tvrdi da je lista SNS odnela ubedljivu pobedu

- Aleksandar Vučić je dobio ubedljivu podršku građana Vračara, jer je za njega glasalo 28,2 odsto građana. Od 63 biračka mesta na Vračaru, lista "Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje" pobedila je na 62 biračka mesta, dok je na jednom mestu pobedio Saša Radulović sa 17,69 odsto - rekao je Vesić

  • 8

Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je noćas da je Srpska napredna stranka veoma zadovoljna rezultatom koji je postigla na Vračaru i da se zahvaljuje "građanima Vračara na velikom podršci koju su dali Aleksandru Vučiću".

NAPREDNJACI PREUZELI VRAČAR?! Radulović jači od demokrata u ovoj BEOGRADSKOJ OPŠTINI

- Aleksandar Vučić je dobio ubedljivu podršku građana Vračara, jer je za njega glasalo 28,2 odsto građana. Od 63 biračka mesta na Vračaru, lista "Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje" pobedila je na 62 biračka mesta, dok je na jednom mestu pobedio Saša Radulović sa 17,69 odsto - rekao je Vesić Tanjugu.

RIK OBJAVIO NAJNOVIJE REZULTATE: SNS pobednik sa 48,5, SPS 11,8, Šešelj, DS i Radulović prešli CENZUS, ostali ispod!

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Prema njegovim rečima, "do sada neprikosnovena stranka na Vračaru, Demokratska stranka, koja vlada ovom opštinom duže od dve decenije, tek je treća sa 17,5 odsto".

- Zahvalni smo građanima Vračara za podršku koju su dali Srpskoj naprednoj stranci na lokalnim izborima. Naša stranka je postala pojedinačno najjača stranka u Skupštini gradske opštine Vračar sa 16 odbornika, umesto sedam koje smo imali u prošlom mandatu. Pored toga, osvojili smo 4.000 glasova više od naše konkurencije koja je dobila 6.000 glasova manje u odnosu na izbore 2012. godine. Zbog toga, naši protivnici, koji su koalicija šest stranaka, sada su dobili ukupno 17 odbornika, umesto 25 koliko su imali u prošlom sazivu - rekao je Vesić.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

- Naša stranka će pokušati da formira vlast u Skupštini gradske opštine Vračar. Ukoliko budemo uspeli da formiramo vlast, grad Beograd će intenzivno raditi sa opštinom na uređivanju i sređivanju Vračara. Ukoliko, pak, naši protivnici formiraju koaliciju na Vračaru, Grad Beograd će samostalno voditi računa o razvoju Vračara, a mi ćemo nastaviti da razotkrivamo kriminal, mahinacije i nepotizam u ovoj opštini - rekao je Vesić.

On je naveo da je zahvalan "kandidatima Srpske narodne stranke, koji su preteklih meseci preživeli neviđenu torturu i hajku, u kojoj su proglašavani nepoželjnim na ovoj opštini i vređani, a stoički su izdržali sve uvrede".

- Ne postoji opština u Srbiji u kojoj su kandidati jedne političke stranke vređani kao što je to bio slučaj sa sadašnjom vračarskom vlašću. Pokazali smo da možemo da uradimo mnogo više na Vračaru od nesposobne i korumpirane opštinske vlasti i nastavićemo sa našom borbom - kazao je Vesić.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA