ISIS PLANIRA NAPAD NA STOKHOLM: Džihadisti doputovali u Švedsku i čekaju znak

Dnevni list "Ekspresn" je objavio tekst u kojem tvrde da imaju informacije od iračkih vlasti o "sedam ili osam islamskih terorista koji su doputovali u Švedsku"

  • 2

Zvaničnici švedske službe bezbednosti izjavili su da "rade na proveri informacija" nakon pisanja švedskih medija da su im iračke vlasti potvrdile da grupa ljudi planira napad na švedsku prestonicu.

RAZNEO SE U RESTORANU, TELO MU SE RASTAVILO NA KOMADE: Novi snimak masakra u Parizu (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Dnevni list "Ekspresn" je objavio tekst u kojem tvrde da imaju informacije od iračkih vlasti o "sedam ili osam islamskih terorista koji su doputovali u Švedsku".

Dnevnik, pozivajući se na neimenovane izvore, dodaje da je švedska Služba bezbednosti (SAPO) poslala ljude u Irak kako bi dobili više informacija.

U saopštenju na svom sajtu SAPO je potvrdio da je "akcija u toku", ali nisu otkrili detalje.

Agencija SAPO dodaje da su ovakve akcije česte "radi dobre obaveštenosti", ali da "ne znače da je stepen opasnosti povišen", prenosi AP.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jdm_ftw

    26. april 2016 | 12:05

    Neće sigurno nikog da hapse. Prvo treba da pukne, narod da izgine, političari da zarade par jeftinih poena i na kraju će policija da izjavi: "Napadači su bili poznati policiji". Kao da gledam isti film po ko zna kojo put i to veoma loš film. Dokle više!?!

  • Cojek..

    26. april 2016 | 11:59

    Na trebaju im dzihadisti iz sirije,imaju ionako dosta bosnjaka tamo..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA