VUČIĆ AKO ZOVE MI SMO TU! Dačić se otvoreno ponudio Vučiću

SPS i Jedinstvena Srbija (JS) spremne su da razgovaraju o nastavku saradnje sa naprednjacima ukoliko dobiju njihov poziv

  • 17

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić kaže da još nije razgovarao sa liderom Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandrom Vučićem o sastavu buduće Vlade Srbije.

PARLAMENT OSTAJE BEZ NEKIH ZVUČNIH IMENA: Evo ko više neće sedeti u Skupštini

Dačić je za "Blic" kazao da su SPS i Jedinstvena Srbija (JS) spremne da razgovaraju o nastavku saradnje sa naprednjacima ukoliko dobiju njihov poziv.

- SPS i JS su državotvorne stranke. Ukoliko dobijemo takav poziv, spremni smo da razgovaramo o nastavku saradnje sa SNS-om jer je to u najboljem interesu Srbije - rekao je Dačić.

Lider socijalista je rekao da nije u potpunosti zadovoljan izbornim rezultatima SPS-a, pošto je ta stranka osvojila manje glasova nego 2014. godine.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

- Zadovoljan sam činjenicom da smo druga po jačini stranka. Imajući u vidu da smo sada izašli na izbore bez PUPS-a, rezultat je otprilike na nivou naših rezultata sa prošlih izbora - naveo je Dačić dodavši da je najvažnije da je SPS "uspeo da sačuva identitet stranke i koalicije sa JS".

Upitan da li bi SPS sarađivao sa opozicionim strankama, Dačić je rekao da socijalisti nisu imali kontakte ni sa jednom strankom "osim sa SNS".

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    27. april 2016 | 09:50

    Ako vas i sada Vucic primi u vladu, SNS od mene nikada nece dobiti glas. Gradjani Srbije su glasali Vucica, a ne za lopovluk koji traje vec 25 godina!

  • Dragan

    27. april 2016 | 10:28

    Ako te pozove u vladu,nikad od mene a i od dosta ljudi iz komsiluka i sa posla nece vise da glasaju za Vucica.Mi smo glasali za njega a ne za tebe.Dosta je vise vaseg bogacenja i osionog ponasanja!!!

  • ISKRA

    27. april 2016 | 10:26

    Sramna i ulizivacka politika I.Dacica donela je ovaj rezultat.Njegova ljubav prema fotelji i strah da je ne izgubi,ozbiljno urusavaju SPS.Zbog njegove relaksirane politike i ohole arogancije nisam glasala za njih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA