ŠTA HILARI KLINTON NOSI U SVOJOJ TORBI: Zbog ovoga će da postane predsednica SAD (VIDEO)

Klintonovoj mnogi zameraju što pokušava da se približi svim glasačima na razne načine, koristeći laž, ulagivanje i obmane, a sve u cilju kako bi postala prva žena predsednica u SAD

  • 11

Hilari Klinton su tokom jedne emisije na hip-hop radiju njeni domaćini Afroamerikaci upitali koju stvar uvek nosi u torbi. Ko iz topa je odgovorila - ljuti sos.

SVE LAŽI HILARI KLINTON: Najgnusnija se tiče BOSNE! (FOTO) (VIDEO)

Iako deluje pomalo čudno da neko nosi neki preliv u torbi, pogotovo kanidatkinja Demokratske stranke za predsedničke izbore, činjenica je da ovaj sos obožavaju Afroamerikanci. I oni su se iznenadili kada je Klintonova dala ovaj odgovor, a pitali su je da li se time dodvorava Afroamerikacima. Naravno, sve je okrenula na šalu i svi su se slatko nasmejali.

Ovo je iskoristio Stiven Kolbert, američki komičar, satiričar, glumac i pisac, u svojoj emisiji i na šaljiv način iskritikovao politiku i licemernost bivše državne sekretarke.

Hilari Klinton. Foto: Tanjug / AP Hilari Klinton. Foto: Tanjug / AP

Kolbert je rešio da jednom za svagda pokaže da li je Klintonova sve izmislila kako bi se više dopala Afroamerikancima. Kod sebe je imao "torbu od Klintonove" i hteo je publici da da uvid šta ona "stvarno" nosi u njoj.

- Mogu da potvrdim da Hilari nosi ljuti sos, to je tačno. Ali, to ne radi da bi se ona približilia Afroamerikancima. Da bi se njima dodvorila ona nosi sliku svog supruga, koji treba da se pazi jer ona u torbi nosi i bejzbol palicu - rekao je tokom svog skeča Kolbert.

Nastavlja u istom ritmu i navodi da Klintonova u torbi nosi sve što je potrebno da se približila bilo kojoj demografiji glasača. Tako je iz Hilarine torbe izvadio i keijso umak, za slučaj da priča sa Latinoamerikancima, a za ljude stare od 18-34 odina, belce sa završenim fakultetima, uvek nosi nalepnicu za kola na kojoj piše Berni Sanders (koji ima najveći broj glasača ovih karakteristika). Za velike vernike jevreje i one malo manje, takođe nosi specijalan asortiman.

Printskrin: YouTube / The Late Show with Stephen Colbert

Printskrin: YouTube / The Late Show with Stephen Colbert

Ova "prozivka" popularnog komičara dolazi iz činjenice da Klintonovoj mnogi zameraju što pokušava da se približi svim glasačima na razne načine, koristeći laž, ulagivanje i obmane, a sve u cilju kako bi postala prva žena predsednica u SAD i tako ušla u istoriju. To joj, gledajući rezultate unutarstranačkih izbora, polazi za rukom.

Kako se Hilari Klinton dodvoravala raznim grupacijama možete pogledati OVDE.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA