STRAVIČAN UDES KOD SMEDEREVA: Kamion naleteo na traktor, vozač teško povređen!

Mladić je u bolnicu stigao bez vitalnih funkcija, koje su mu reanimacijom povraćene, da bi zbog teških povreda glave odmah potom bio upućen u Beograd

  • 1

Na obilaznici oko Smedereva, na deonici između sela Petrijevo i Udovice, jedan mlađi muškarac je teško povređen kada je na traktor na kome je bio naleteo kamion.

Vozač traktora (34) zadobio je teške telesne povrede opasne po život, dok je putnik lakše povređen.

On je sa teškim povredama opasnim po životom prevezen u Urgentni blok smederevske Opšte bolnice, odakle je, još uvek u kritičnom stanju, prebačen u Beograd.

Po rečima dežurnog lekara Urgentnog bloka, nesrećni mladić je u bolnicu stigao bez vitalnih funkcija, koje su mu reanimacijom povraćene, da bi zbog teških povreda glave odmah potom bio upućen u Beograd.

Drugi muškarac, koji je bio na traktoru, prošao je sa lakšim povredama.

Foto - Ilustracija: Telegraf Foto - Ilustracija: Telegraf

Do nesreće je, po svemu sudeći, došlo kada je šleper "mercedes", beogradskih registarskih oznaka, koji se kretao obilaznicom iz pravca Beograda prema Železari "Smederevo", udario u zadnji deo prikolice koja je bila priključena na traktor, saopštila je Policijska uprava Smederevo.

Istraga koja treba da utvrdi okolnosti i detalje nesreće je u toku, a kamion je upućen na vanredni tehnički pregled.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA