OGLASILA SE OČAJNA ĆERKA (17) NESTALE SLAVICE: Ne pišite budalaštine o mojoj majci!

- Zamolila bih sve da prestanete da pišete razne budalaštine o mojoj majci. Povređujete pre svega mene, mog brata, a onda i sve njene - napisala je N. M. u svom statusu koji je objavila na Fejsbuku

  • 5

N. M. (17), ćerka Slavice Kostić (37) iz Kučeva koja je nestala u Trstu pre tri dana oglasila se na svom Fejsbuk profilu povodom celokupnog događaja vezanog za njenu majku.

SRPKINJA NESTALA U TRSTU: Već tri dana od nje nema NI TRAGA NI GLASA!

Prenosimo vam njen status u celosti:

- Osećam se jako neprijatno da u ovoj situaciji komuniciram preko društvenih mreža, ali mi je više dosta besmislenih komentara. Dakle, zamolila bih sve da prestanete da pišete razne budalaštine o mojoj majci. Povređujete pre svega mene, mog brata, a onda i sve njene.

- Ona nije otišla prvi put u Italiju, već tamo živi 14 godina. Ona takođe nije otišla da se bavi prostitucijom, da se drogira ili napija kao što pojedini laju (nikada alkohol i drogu nije probala), već da radi u socijalnoj službi.

- Još nešto, zamolila bih vas da mi ne šaljete zahteve za prijateljstvo, ovo nije situacija za sklapanje novih prijateljstava. Isto tako da mi ne šaljete besmislene poruke koje u trenutnoj situaciji ništa, ali baš ništa ne pomažu! Telefon koristim isključivo da bi mi sestra i policija iz Italije javili kako stoje stvari. Ovo je ozbiljna situacija i zahvalna sam svima koji su mi iskrenu pomoć ponudili i nude. Hvala na razumevanju - napisala je N. M. posle apela koji kruži društvenim mrežama, a u kojem se mole svi koji vide nestalu Slavicu ili znaju nešto o njenom nestanku da se hitno jave policiji ili porodici.

Printskrin: Facebook Printskrin: Facebook

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    28. april 2016 | 17:59

    Stvarno je neukusno zbijati razne šale i budalaštine u ovakvom slučaju. Očigledno je ozbiljna situacija u pitanju i trebalo bi pomoći ako je moguće. Ako ne ostaviti ljude na miru. Ali neki nazalost neki ljudi imaju čudan smisao za humor.

  • Slađana

    28. april 2016 | 18:29

    Normalna devojka. Podrška i puno sreće!

  • Dragana

    28. april 2016 | 19:18

    Stvarno ne mogu da razumem ljude koji mogu da se zezaju sa necim ovakvim...ocito devojci nije ni malo lako...moja puna podrska...da sto pre pronadje majku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA