PO PRVI PUT NA SVETU: Motivacioni govor Nika Vujičića u 360VIDEO formatu! (VIDEO)

Ovo je prvi svetski motivacioni govor Nika Vujičića snimljen u ovoj neverovatnoj tehnici, koji ekskluzivno mogu da vide i čitaoci Telegrafa, ali koji će po prvi put videti i ovaj neverovatni i unikatni čovek

  • 4

Najpoznatiji motivacioni govornik na svetu srpskog porekla - Nik Vujičić, koji je 20. aprila, između ostalog u Beogradu promovisao i knjigu svoga oca Borisa "Moje savršeno nesavršeno dete" održao je u kompaniji Comtrade motivacioni govor, koji je snimljen u 360VIDEO formatu.

Čitaoci Telegrafa imaju priliku da premijerno i ekskluzivno vide motivacioni govor Nika Vujičića u ovom fenomenalnom formatu i iz gotovo svih uglova i pozicija. Sam snimak je svetska premijera, a biće iznenađenje i za samog Nika, koji je prilikom posete kompaniji Comtrade bio toliko oduševljen potencijalima srpskog IT giganta, da je najavio ponovni dolazak i uključivanje u neki od Comtradeovih projekata.

Za koga navija, zašto je mlađem sinu dao baš ime Dejan, šta ga je nateralo da pokuša samoubistvo, ali i kako da se dignete na noge onda kada vam je najteže, samo su neke od tema kojih se ovaj sjajan govornik dotakao.

Pogledajte i sami...

(EKSKLUZIVNO) PRVI PUT ZA MEDIJE U SRBIJI, OTAC NIKA VUJIČIĆA: Ovo je prava istina o mom SAVRŠENO NESAVRŠENOM sinu! (FOTO) (VIDEO)

(VIDEO) OTKRILI SMO NAJVEĆU TAJNU NIKA VUJIČIĆA: Evo zašto držim cipele i ručni sat u ormaru!

(VIDEO) NIK VUJIČIĆ: Imao sam 17 godina i čistač u školi mi je ukazao pravi put!

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

(VIDEO) WE DISCOVERED THE GREATEST SECRET OF NIK VUJICIC: Here's why I keep shoes and a wristwatch in the closet!

(VIDEO) Nik Vujičić u gostima u Telegrafu i Comtrade-u, Telegraf PRESEK vesti 20. april 2016.

Produkcija 360VIDEO: DFFRNT Creative Studio

(K.V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cuci

    29. april 2016 | 20:40

    Predivan covek

  • Mira

    29. april 2016 | 21:18

    Mogli ste bar prevod da nam pripremite da i mi saslušamo pametnog Nika. Našim političarima bi trebalo da održi govor nebili se opametili i činili ono što treba a ne da nas ovako u celom svetu brukaju

  • Ns

    29. april 2016 | 21:54

    Svaka cast Telegraf-u!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA