BIVŠI BOKSER U SEKUNDI OSTAO BEZ MAJKE, ŽENE I ĆERKE: Posle jezive tragedije u Sjenici, bije najtežu bitku u životu!

U komšiluku Šipčanina vlada muk. Svi se nadaju da će se Amel brzo oporaviti i da njegova druga ćerka Nejla (4) neće odrastati bez oca i majke

  • 33

U sinoćnjem udesu kod Sjenice, bivši bokser iz Novog Pazara Amel Šipčanin u sekundi je ostao bez majke Ajke (50), supruge Binaide Muratović (26) i dvogodišnje ćerkice Lejle. 

TRAGIČAN UDES KOD SJENICE: Poginule majka, ćerka i baka, otac teško povređen

On se nalazi u teškom stanju, smešten je u Zdravstvenom centru u Užicu, na hirurškom odeljenju intenzivne nege.

Pacijent je primljen sa višestrukim prelomima i životno je ugrožen. Nakon intervencije lekara, njegovo stanje je trenutno stabilno i konstantno se prati – rekla je za Blic portparolka ove zdravstvene ustanove Danijela Milićević.

U komšiluku Šipčanina vlada muk. Svi se nadaju da će se Amel brzo oporaviti i da njegova druga ćerka Nejla (4) neće odrastati bez oca i majke.

- Sva sreća pa ona nije bila sa njima u automobilu – kratko su prokomentarisali.

Foto-ilustarcija: Tanjug/MUP Foto-ilustarcija: Tanjug/MUP

 

Izvor iz policije objašnjava da su od siline sudara Ajka, Binaida i mala Lejla nastradale na licu mesta, dok je Amel teško povređen.

- Njih četvoro se nalazilo u “zastavi 101” koja se u mestu Jaćimovo kamenje, na deonici puta od Štavlja ka Sjenici, direktno sudarila sa vozilom “folksvagen pasat” kojim je upravljao A.K. – ispričao je sagovornik.

A.K. je u sudaru zadobio lake telesne povrede, a nakon ukazane pomoći, saslušan je u policiji i po odobrenju nadležnog tužilaštva određen mu je pritvor do 48 sati.

- Zadržavanje je određeno zbog mogućeg uticanja na svedoke, kao i u cilju nesmetanog vođenja krivičnog postupka i reakcije javnosti – objašnjava Nurija Rožajac, osnovni javni tužilac iz Sjenice.

Osim A.K, u “pasatu” su se nalazile još dve osobe. Njegov brat E.K. zadobio je teške telesne povrede i transportovan je u užičku bolnicu gde je zbrinut na Ortopediji i nije životno ugrožen. Treći putnik, K.Z. je iz udesa izašao nepovređen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JM

    29. april 2016 | 14:22

    Ne daj Bože nikome. Tuga do neba. Iskreno mi je žao. Samo da se oporavi i da smogne snage da nastavi dalje.

  • ДУШАН КРАИШНИК БАЊА ЛУКА

    29. april 2016 | 15:01

    Боже помози му од срца,, желим му то,,, Ал кад се пробуди тек онда муке настају кад свати колико је изгубио ,,, али мораш људино издржати због твоје Ћерке,,,, Бог вас благословио!!!!

  • Nesa

    29. april 2016 | 16:20

    Tuga, daj Boze da bar on prezivi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA