OTKRIVENA MISTERIJA O "MRTVOM GLASAČU": Birač od 144 godine postoji i zove se Sretan!

Premijer Srbije Aleksandar Vučić je objasnio da je u pitanju zaplet koji je prouzrokovala greška u matičnom broju

  • 22

Opozicija je nakon vanrednih parlamentarnih izbora u Srbiji, kao nepravilnost navela slučaj 144-godišnjaka, koji je navodno "fantomski birač" jer uprkos tome što je mrtav - njegovo ime je na biračkom spisku.

VASKRŠNJI DORUČAK NA BANJICI: Vučić i Dodik obišli VOJSKU SRBIJE!

Misteriju "mrtvog glasača" je ovog jutra razrešio premijer Srbije Aleksandar Vučić, objasnivši da je u pitanju zaplet koji je prouzrokovala greška u matičnom broju.

- Čovek zaista postoji, zove se Sretan Branković, iz sela Grča, opština Vitina na Kosovu, i ima 44 godine. On je stamen, dobrog zdravlja i javnost će imati prilike da ga vidi uskoro - rekao je Vučić i naglasio da je to bila jedina konkretna primedba koja se čula na protestu opozicije i da se pokazalo da ni ta jedna ne odgovara istini.

Kako je predsednik Vlade istakao, Branković je glasao za SNS, kao što se izjasnilo i 70 odsto ostalih Srba na Kosovu.

- Sretan Branković je zaista glasao, ne stidi se da kaže i za koga. Moja lista je tamo osvojila 70 odsto glasova Srba i veoma sam ponosan zbog toga. A OEBS je saopštio da je sve proteklo dobro na izborima - pojasnio je Vučić, uz konstataciju "toliko o njihovim bezočnim i besmislenim neistinama".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pakistanac

    1. maj 2016 | 13:51

    Da li ima nesto da Supermen ne zna?Mozda je i najbolje da bude maticar!

  • Ne razumem

    1. maj 2016 | 13:41

    Kako je mogao da glasa ako mu se ne slazu maticni broj iz licne karte i maticni broj u birackom spisku???ili to na kosovu moze a ja nisam obavesten

  • Tor

    1. maj 2016 | 14:55

    Ajde covece jedan dan nemoj se pojavljivati na TV-u ili u novinama, pa ni danas na ovaj praznik ne moze bez njega. Ok razumeli smo pobedio si mocan si, supermen, betmen, robokap, samo se skloni aman vise.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA