SRBI SE UJEDINILI, SVI ŽELE DA OBNOVE CRKVU U NJUJORKU: Na ovom linku uplaćuju donacije

Donacije je moguće uplatiti putem PayPal linka ili direktno na stranici crkve Sveti Sava

  • 5

Srpska pravoslavna crkva Sveti Sava na Menhetnu izgorela je na dan Vaskrsa u požaru koji ju je zahvatio samo nekoliko sati nakon što su vernici u njoj prisustvovali uskršnjoj liturgiji. Crkva je uništena u potpunosti, međutim, svi vernici imaju priliku da učestvuju u njenoj obnovi!

VATRA PROGUTALA SRPSKU CRKVU U NJUJORKU: Dramatični snimci vatrene stihije na Vaskrs (FOTO) (VIDEO)

Vaše donacije možete uputiti preko PayPala na linku: tinyurl.com/h7udoyy ili direktno putem sajta na internet stranici crkve: stsavanyc.org. Sav novac će ići direktno za obnovu crkve.

SRBI SU ZA 30.000 DOLARA OD PROTESTANATA KUPILI CRKVU SVETOG SAVE! Ovu priču o svetinji koja je gorela na VASKRS niste čuli (VIDEO)

Ukoliko imate bilo kakva pitanja, možete ih poslati na mejl adresu protanyc@gmail.com.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale.

    3. maj 2016 | 12:34

    Bio požar podmetnut ili ne, sve je to po Božijem dopuštenju - da narod krene ka preobražaju i spasenju... Jel' znaju ljudi da je nakon požara na Hilandaru, broj vernika koji je posećivao tu svetinju bio utrostrucen. Neki su mi rekli na licu mesta da je i udesetostrucen. Da je traženje blagoslova za posetu potrebno unapred raditi - mesec, dva pa i više ako se želi ići vikendom od Vaskrsa do jeseni. Radnim danima je manji pritisak, ali takodje puno. Kad su praznici, crkva na Hilandaru bude puna vernika, trpezarija za ručkom takodje... Da su nakon požara nikli novi vinogradi... Ne tugujte Srbi, već se radujte... Ovo će Bogom dano dobro doći narodu našem!!!

  • brkona

    3. maj 2016 | 12:05

    I ljepsu i vecu! Slava Bogu

  • Sasa

    3. maj 2016 | 12:01

    Sve ce to narod pozlatiti, a oni neka gore u paklu zajedno sa stepincem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA