NOVA TEORIJA ZAVERE: Da li je neko pokušao da zapali i SRPSKU PATRIJARŠIJU? (FOTO)

Da li je požar koji je izbio sinoć u baraci na Kosančićevom vencu slučajnost, ili je u danu kad su gorele pravoslavne svetinje širom planete noko namerno zapalio zgradu koja je udaljena svega 70 metara od Patrijaršije?

  • 30

Teorija zavere, slučajnost, nemar, pokušaj suicida, nešto peto, tek, požar koji je izbio sinoć na Kosančićevom vencu oštetio je oko 70 metara kvadratnih krova na baraci koja je udaljena svega 70 metara od Patrijaršije.

 

Iako je požar lokalizovan relativno brzo, na društvenim mrežama se odmah povela polemika  oko toga da postoji velika mogućnost da meta ovog požara nije bila "obična stambena zgrada", već da je u pitanju bio pokušaj  - PALJENJA SRPSKE PATRIJAŠIJE.

 

Foto: Jovana Velimirović

Foto: Jovana Velimirović

 

 

 

Jer, niko nije mogao da zna da li će požar biti lako lokalizovan ili će se pretvoriti u vatrenu stihiju, koja je mogla da proguta jednu od najvažnijih pravoslavnih svetinja. Podsećamo, dan ranije izgorele su četiri pravoslavne svetinje  na tri kontinenta.

 

VELIKI POŽAR U CENTRU BEOGRADA: Vatra kuljala na Kosančićevom vencu, povređen jedan Avganistanac! (FOTO)

 

Sinoć su vatrogasci u Beogradu efikasno reagovali, brzo lokalizovali i ugasili požar. Spasili su iz vatrene stihije muškarca iz Avganistana koji je najverovatnije izazvao požar u baraci i prevezen je na VMA.

 

DAN POSLE POŽARA, OD SRPSKE CRKVE OSTAO PEPEO: Narod poručuje da će obnoviti svetinju u Njujorku! (FOTO)

 

 

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Salvatore

    3. maj 2016 | 11:53

    Malo li je ustasa i vehabija u Beogradu dok mi glumimo veće Evropejce od njih samih!!!

  • -_-

    3. maj 2016 | 11:52

    Moguce. Sve je moguce.

  • Dan

    3. maj 2016 | 14:22

    Kad dodju ove izbeglice muslimanske nacionalnosti nemojte da im dajete samo hranu i odecu, dajte im odmah puske, bombe,kantice sa benzinom, da nam lakse i brze zahvale za gostoprimstvo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA