UMESTO NA USKRS, DOŠAO NA MAJČINU SAHRANU: Sin nastradale žene iz Svrljiga doputovao u Srbiju za praznike (FOTO)

- Nokti su joj bili potpuno modri, a oko nje je bila velika količina krvi, mora da je pala direktno na glavu – kaže očevidac Slavoljub Todorović

  • 1

Svrljižanka V.S. (58) iz svrljiškog sela Kopaj Košare poginula je juče kada je pala kroz prozor stana u kome je boravila u Omladinskoj ulici bb u Svrljigu.

UŽASNA TRAGEDIJA USRED SRBIJE: Prala prozore, pa se okliznula i poginula!

Nesreća se dogodila oko 11.30 časova kada je žena, brišući stakla na prozorima iznajmljenog stana, izgubila ravnotežu i pala na ulicu.

Od zadobijenih povreda preminula je na licu mesta.

Njeno telo prebačeno je na Institut za sudsku medicinu u Nišu radi utvrđivanja uzroka smrti.

Stanodavca nastradale žene Boru Markovića o nesreći je obavestila policija.

- Kada sam video policijskog službenika na vratima, presekao sam se.... deca su mi otišla da sa društvom proslave uskršnje praznike, pa sam odmah pomislio da se njima nešto desilo. Međutim, on mi je kazao da je moja stanarka pala kroz prozor. Otišli smo do zgrade, nju je već Hitna pomoć odvezla, ali sam video krv na mestu gde je pala - rekao je Marković.

Nastradala žena ima sina koji živi u inostranstvu. On je pre nekoliko dana došao u Srbiju da provede uskršnje praznike, ali ga je umesto toga sačekala vest o tragediji.

Kako saznajemo iz izvora iz istrage, nema sumnjivih okolnosti koje bi ukazivale da je ženina smrt posledica krivičnog dela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA