IGOR JE UMRO U AMERIČKOM ZATVORU, POD VELOM MISTERIJE: O ovome ćute svi mediji

Rus je pronađen bez svesti u svojoj ćeliji. Na putu za bolnicu je preminuo

  • 4
Javno bičevanje u Iranu Foto-ilustracija: Tanjug /AP ( Hossein Esmaeli

Rus Igor Zjazin (46) preminuo je u nedelju u odeljenju migracione policije SAD, prenosi TASS. Našli su ga bez svesti u ćeliji, a na putu za bolnicu je izgubio borbu za život. Uzrok smrti će odrediti medicinski stručnjaci San Dijega.

MISTERIOZNA SMRT SRBINA u stanu na crkvenom imanju parohije u Južnoj Africi

Inače, on je predat američkoj migracionoj policiji 24. aprila, nakon što je pokušao da uđe na teritoriju SAD u luci San Isidro. Kada je pokazao pasoš, utvrđeno je da je muškarac 2009. godine već bio deportovan iz zemlje. Njega su potom smestili u privremeni pritvor, gde je čekao razgovor sa predstavnicima migracione službe, koji su trebali da odrede naredne korake.

Predstavnica migracione policije SAD u San Dijegu Loren Mak objasnila je da su se za život Rusa doktori borili oko pola sata.

Iz migracione policije su dodali da su informisali rođake Zjazina, predstavnike ruskog konzulata, lokalnu policiju o incidentu. Ruske diplomate su već zatražile od američkih vlasti detaljne informacije o događaju.

Zjazin je šesti čovek koji je preminuo u zatvoru migracione policije SAD ove godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA